Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Utálom :@ Hogy éljem túl a...

Utálom :@ Hogy éljem túl a következő évet? 14/l

Figyelt kérdés
Van az osztályban egy fiu aki mindenkit baszogat de az a baj h csak a fiukat meg engem -.- a fiuk utálják de az összes barátnőm odavan h mennyire jófej meg minden -.- folyton azzal basztat h "nagy seggű" meg ijenek :"((pedig csak kicsit vastagoabb a combom az átlagnál) de nem tudok visszavágni mert ugyis durvábban vág vissza -.- megpróbáltam nem figyelni de mindenki röhög rajta amikor ilyet mond :S még a bnőim is :S és amikor elmegyünk valahová a bnőimmel áltelában ő is jön és oltogat a többiek meg röhögnek :"( segítsetek légyszi mert nem fogom kibírni vele még 5 évig :|:"(
2010. aug. 16. 13:23
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Nem kell visszavágni.

Vagy adj neki egy hatalmas nagy pofont, vagy rúgd tökön, de jó erősen. Hidd el, nem fog visszaütni. Ha neadjisten mégis, akkor meg elég gyökér, hogy egy lányt megüt, és ezt a többiek is látni fogják. Ígyis-úgyis ő jön ki rosszabbul.

2010. aug. 18. 12:46
 22/41 anonim ***** válasza:
Ha másképp nem megy,keverj le neki egy istenest,ha már az anyukája elmulasztotta:OLegközelebb majd lehet,meggondolja.Ha pedig nem vagy egy bunyós típus,ahogy az előttem szólók írták,kritizáld hangosan a legkedvesebb szervét,na akkor aztán lapítani fog mint...
2010. aug. 18. 12:57
 23/41 anonim ***** válasza:

Tuti, hogy szerelmes beléd....

Ha egy srác baszogat az azért van mert nagyon bejössz neki, és fél veled beszélni ezért, szekáll.

Írd neki meg azt, hogy: Ha egy pasi szekál egy lány akkor az azt jelenti, hogy belé van zúgva. Belém vagy zúgva, vagy mi???

Erre talán abbahagyja, de ha nem válaszol, és tovább baszogat, akkor elismeri: szerelmes beléd!!!

Én is ezt csináltam, és lekopott a srác!!

2010. aug. 18. 12:57
 24/41 anonim válasza:
Add meg a cimét.
2010. aug. 18. 13:08
 25/41 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) am meg fogalmam sincs a címéről -.-
2010. aug. 18. 13:13
 26/41 anonim ***** válasza:
Verd el. Komolyan. A szép szó nem használ, akkor tessék erőszakkal válaszolni. Ha ő bánt lelkiekben, te nyugodtan bántsd őt fizikailag, és akkor leáll. Amúgy meg a te híres neves barátnőid nem barátnők, ha nem állnak ki melletted, hanem az aktuális jópasi kegyei miatt még a kedvére is tesznek azzal, hogy téged kinevetnek.
2010. aug. 18. 13:21
 27/41 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy vagy te ezzel, de az én osztályomban is van egy ilyen gyerek, elvárja mindenkitől, hogy kinyalják a seggét. Csak ő olyan igazából, hogy ha nekimegy valakinek és az elesik őt nem érdekli, röhög rajta, kibeszéli, hogy elesett és megy tovább.

Egyszer odahívtam a 4 évvel nálam idősebb bátyám, hogy üsse meg, vagy fenyegesse meg, de utána vagy fél évig ezért röhögtek rajtam, hogy "jaaj ne bántsátok mert még megver a bátyja jaaaaj..." Ezt mondta gúnyosan. De nem verte meg, csak megfenyegette. Szóval szerintem őt meg kéne verni, az a biztos!xD

2010. aug. 18. 15:52
 28/41 anonim ***** válasza:
Ha belerúgsz akkor a fiú úgy s emerne visszarúgni. Képzeld mekkora gáz lehet egy csajt megrúgni, megütni...
2010. aug. 18. 16:03
 29/41 anonim ***** válasza:
Utolsó: Pedig képzeld el, engem visszarúgott az a fiú, és nagyon fájt utána, sírtam volna. És utána hívtam a bátyám, ....
2010. aug. 18. 16:13
 30/41 anonim ***** válasza:

Utcsó elötti vagyok:

Akkor azt gázkamrába kell rakatni vagy Kamcsatkába..

2010. aug. 18. 16:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!