Utálom :@ Hogy éljem túl a következő évet? 14/l
Nem kell visszavágni.
Vagy adj neki egy hatalmas nagy pofont, vagy rúgd tökön, de jó erősen. Hidd el, nem fog visszaütni. Ha neadjisten mégis, akkor meg elég gyökér, hogy egy lányt megüt, és ezt a többiek is látni fogják. Ígyis-úgyis ő jön ki rosszabbul.
Tuti, hogy szerelmes beléd....
Ha egy srác baszogat az azért van mert nagyon bejössz neki, és fél veled beszélni ezért, szekáll.
Írd neki meg azt, hogy: Ha egy pasi szekál egy lány akkor az azt jelenti, hogy belé van zúgva. Belém vagy zúgva, vagy mi???
Erre talán abbahagyja, de ha nem válaszol, és tovább baszogat, akkor elismeri: szerelmes beléd!!!
Én is ezt csináltam, és lekopott a srác!!
Nem tudom, hogy vagy te ezzel, de az én osztályomban is van egy ilyen gyerek, elvárja mindenkitől, hogy kinyalják a seggét. Csak ő olyan igazából, hogy ha nekimegy valakinek és az elesik őt nem érdekli, röhög rajta, kibeszéli, hogy elesett és megy tovább.
Egyszer odahívtam a 4 évvel nálam idősebb bátyám, hogy üsse meg, vagy fenyegesse meg, de utána vagy fél évig ezért röhögtek rajtam, hogy "jaaj ne bántsátok mert még megver a bátyja jaaaaj..." Ezt mondta gúnyosan. De nem verte meg, csak megfenyegette. Szóval szerintem őt meg kéne verni, az a biztos!xD
Utcsó elötti vagyok:
Akkor azt gázkamrába kell rakatni vagy Kamcsatkába..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!