Utálom :@ Hogy éljem túl a következő évet? 14/l
Teljesen egyet értek azzal hogy vágj vissza..én nem a fizikai erőszakot használnám...nem mindig hatásos...lehet h akkor meg azzal fog cikizni h "éppen h csak meglegyintette a pofikámat"...
Legyél bevállalósabb :P...nálam is volt ilyen.tapasztalattal beszélek...velem a kis melem miatt gonoszkodtak xD
Ha elkezdtek azzal cikizni visszavágtam én is úgymond "elpi*áskodtam" h "Nem is olyan kicsi...megfogod? :P"
Ha téged a popóddal cikiz ez a kisgyerek akkor mond neki nyugdtan h "Az enyém legalább nem löttyedt"
Vagy pedig: "Lehet h nekem ez az átlagnál nagyobb...viszont ne szóljon be nekem egy olyan akinek az átlagnál sokkal kisebb a huncutkája :P"....
De télleg...ha egy pasi egy csajt elkezd szekálni..akkor vagy tetszik neki...vagy így akarja a hiányosságait eltitkolni.ami lehet h a gatyájában lapul :P...
1 szó mint 100..ne lássa rajtad h rosszul esik neked...az neki olyan mint egy energia löket...vegyél magadon erőt bátorságot...és ne féljél őt mindenki elött megszégyeníteni..:P...
Sok sikert a további 5 évben ^^
Velem volt hasonló és mikor meguntam ezt vágtam vissza egy öklössel eggyütt: "Neked meg a p*fád nagy b*meg!" Azóta is csendben van.
15/f
Biztos kisebbségi komplexusa van mert kicsi a kukija. :D
Közölhetnéd vele, én ezen tuti röhögnék.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!