Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Utálom :@ Hogy éljem túl a...

Utálom :@ Hogy éljem túl a következő évet? 14/l

Figyelt kérdés
Van az osztályban egy fiu aki mindenkit baszogat de az a baj h csak a fiukat meg engem -.- a fiuk utálják de az összes barátnőm odavan h mennyire jófej meg minden -.- folyton azzal basztat h "nagy seggű" meg ijenek :"((pedig csak kicsit vastagoabb a combom az átlagnál) de nem tudok visszavágni mert ugyis durvábban vág vissza -.- megpróbáltam nem figyelni de mindenki röhög rajta amikor ilyet mond :S még a bnőim is :S és amikor elmegyünk valahová a bnőimmel áltelában ő is jön és oltogat a többiek meg röhögnek :"( segítsetek légyszi mert nem fogom kibírni vele még 5 évig :|:"(
2010. aug. 16. 13:23
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Az önkritika sosem árt. Ne fogd fel ennyire komolyan, annál jobban fogja élvezni az a nemnormális. Egy szó, mint száz: Használj fizikai erőszakot!
2010. aug. 16. 13:48
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
mondd te is neki hogy hát neki meg nem túl nagy a mérete ott lent..vagy valahogy vágj vissza ezzel..ő a seggedet fikázza akkor te meg az ő..
2010. aug. 16. 13:54
 13/41 A kérdező kommentje:
Köszi ... jó h megértenek az emberek =/
2010. aug. 16. 14:05
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Veresd meg vagy rugd tökön
2010. aug. 16. 14:16
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyet értek azzal hogy vágj vissza..én nem a fizikai erőszakot használnám...nem mindig hatásos...lehet h akkor meg azzal fog cikizni h "éppen h csak meglegyintette a pofikámat"...

Legyél bevállalósabb :P...nálam is volt ilyen.tapasztalattal beszélek...velem a kis melem miatt gonoszkodtak xD

Ha elkezdtek azzal cikizni visszavágtam én is úgymond "elpi*áskodtam" h "Nem is olyan kicsi...megfogod? :P"

Ha téged a popóddal cikiz ez a kisgyerek akkor mond neki nyugdtan h "Az enyém legalább nem löttyedt"

Vagy pedig: "Lehet h nekem ez az átlagnál nagyobb...viszont ne szóljon be nekem egy olyan akinek az átlagnál sokkal kisebb a huncutkája :P"....

De télleg...ha egy pasi egy csajt elkezd szekálni..akkor vagy tetszik neki...vagy így akarja a hiányosságait eltitkolni.ami lehet h a gatyájában lapul :P...

1 szó mint 100..ne lássa rajtad h rosszul esik neked...az neki olyan mint egy energia löket...vegyél magadon erőt bátorságot...és ne féljél őt mindenki elött megszégyeníteni..:P...

Sok sikert a további 5 évben ^^

2010. aug. 16. 21:22
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Lény kemény álj a sarkadra!!!!és mond meg neki ,hogy neugassál k.csög mert beleverlek a betonba ha azt mondja ,hogy hajrá ....szál le neki 1 k...va nagy pofont és ha pattog még istenigazából rúgd tökön és fogj össze azokkal akik utálják ha ez is kevés akkor jól gyepáljátok meg!!!
2010. aug. 16. 21:45
 17/41 A kérdező kommentje:
Oks... köszi mindenkinek
2010. aug. 17. 11:24
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Deríts ki róla valami nagyon provokatívat, mondd el neki hogy tudsz róla, és amikor újra szekálni kezd, csinálj úgy mintha elakarnád mondani mindenkinek. Akkor biztos leáll.
2010. aug. 18. 12:35
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Velem volt hasonló és mikor meguntam ezt vágtam vissza egy öklössel eggyütt: "Neked meg a p*fád nagy b*meg!" Azóta is csendben van.

15/f

2010. aug. 18. 12:36
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

Biztos kisebbségi komplexusa van mert kicsi a kukija. :D

Közölhetnéd vele, én ezen tuti röhögnék.:D

2010. aug. 18. 12:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!