Utálom :@ Hogy éljem túl a következő évet? 14/l
Amelyik fiú visszaüt egy lánynak, az egy semmirekellő aljas tetves gyökér paraszt.
Az ilyet le kell lőni.
Csak azt tudom mondani, mint mindenkinek: SZ*RD LE!!!
Ha látja rajtad, hogy ideges vagy, csak még jobban szívózni fog. Tégy úgy, mintha észre sem vebbéd, vagy vágj vissza szóban. Ha minden kötél szakad, még fizikai bántalmazást is alkalmazhatsz.
Egyértelmű,hogy szerelmes beléd...:)ezt vedd ilyen "kisfiús"bökdösődésse.még ó,hogy a hajdat nem húzkodja.
Am vágj vissza valami furfangos és elgondolkodtató bezsólással.:pl:# Akkora pofont kapsz, hogy csokorba szeded a villanyoszlopokat és felköszöntöd a trafóházat!
# Megütlek, mint kábeltolvajt a nagyfeszültség!
# Elfújlak, mint Malackát a szembeszél!
# Bakker! Kiváglak, mint Stohl Andrást a tűzoltók...
# Úgy behúzok, hogy a fogaid körmérkőzést fognak játszani a bentmaradásért!
# Úgy felrúglak, hogy a menetszél kikezdi a homlokodat.
vagy:Bújj el, ma viszik a szemetet!
• Ha olyan képem lenne mint neked, nevetve mennék neki a körfűrésznek!
• Téged születésedkor háromszor feldobtak, de csak kétszer kaptak el?
• Amikor Isten az intelligenciát osztotta, Te a vécén voltál?
Szerintem is szólj be neki.
Amúgy velem is volt ilyen, de még általánosban. Hál' Istennek most megyek gimibe, szal azt a f@szt nem látom többet.
Mondjuk nekem nem a külsőmet kritizálta, hanem ott ugatott, hogy milyen bunkó vagyok, flegma, meg minden.
Már alapból ott kezdődik, hogy nem vagyok bunkó, csak ha velem is azok. Akárkivel elbeszélgetek.
Valami jó keményet be kell neki szólni. Már akár otthon is kitalálhatsz pár szöveget, hogy vissza tudj beszélni, és ne ott kelljen rögtönözni. Akár meg is mondhatod neki, hogy akkor kinyalhatja/megcsókolhatja azt a "nagy" s.gged.:D
Pl. amikor az a fiú az egyik bnőmtől megkérdezte, hogy őt hova vették fel, a bnőm valami oylant mondott neki, hogy semmi köze hozzá.
Aztán a fiú meg elkezdte a bnőmnek: Te is kezdesz olyan flegma lenni mint XY? ( xy az én vagyok, de ezt mégcsak nem is akkor mondta, amikor a közelben se voltam, hanem ott álltam a bnőm mellett...)
Erre olyan ideges lettem, hogy visszapofáztam neki: "Jobb, mint ha egy nagyképű p.cs lenne, mint te!"
Ez azért kicsit ütött neki. Nem is tudott érdemben semmit se visszaszólni, csak ott elkezdte ismételgetni nyávogós hangon amit mondtam. És ez még szánalmasabbá tette őt.
Verekedéssel én se nagyon próbálkoznék, max a tökönrúgás, vagy egy olyan erőset álkapocsba, amitől elveszti az egyensúlyát.:P Úgy legalább még visszaütni se tud. Hidd el, ezek visszaütnek, olyanok....
Remélem tudtam valamit segíteni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!