Mit csináljak ma?
Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 11:23
1/11 anonim 

válasza:

Eddig mit csináltál?Eltelt a fél nap....
2/11 anonim 

válasza:

Ha nincs jobb dolgod, takaríts. Aztán gyere hozzám is :)
3/11 anonim 

válasza:

én most csináltam almáspitét. Ha gondolod gyere át, mert én is unatkozom:-)
6/11 anonim 

válasza:

Tervezd meg a holnapi napod, aztán keress hozzá partnerek telefonon, így szép lassan este lesz, és kezdődik a mese a TV-ben.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi .jok a válaszok.egyébként eddig itt ültem a gép előtt
A takaritás uncsi azt bármikor lehet.Viszont a pitét szeretem.Főztél is valamit? :-)
2009. máj. 13. 13:59
8/11 A kérdező kommentje:
Mi a munkád? Elmegyek helyetted szívesen..
2009. máj. 13. 14:01
9/11 Avalanche 

válasza:

Hát elrakdohatnál helyettem az asztalomon..
Amúgy szerintem olvass, ha jó az idő menj ki a haverokkal, ha nem jó az idő, hívd át őket magadhoz. Vagy vegyél ki egy jó filmet.
10/11 anonim 

válasza:

Szerintem, ha nem akarod az unalmas megszokott takarítás és egyéb dolgokat csinálni, de van egy csomó időd, akkor fordítsd magadra. Lepd meg magad vmi finomsággal, pihenj, relaxálj, nézz tv-t ( nálunk nagy kincs lenne , ha a többiek hagynák) áztasd magad a kádban egy órát, vásárolj...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!