Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem tudom odaadni az...

Miért nem tudom odaadni az ajándékot az oktatómnak?

Figyelt kérdés

Levizsgáztam nem olyan rég, megvan a jogsi, az oktatómnak pedig szerettem volna adni egy kis apróságot, amit én készítettem. Csak azért mert általában jó hangulatban teltek az órák, mindig türelmes volt, lelkiismeretes és részben neki köszönhetem, hogy nem félek vezetni egyelőre és élvezem is, pedig sose gondoltam volna ezt magamról.

Most a héten kétszer mondta, hogy neki munka után nem jó, gondolom két órája közt szünetben tudná le a dolgot, mivel csak egy pár percig zavarnám

Most én vagyok a paraszt, hogy ilyenkor adnám oda neki, vagy ennyire kivitelezhetetlen?

Nagyon zavarnám vagy nem is értem..? Nem akarok rámászni, két gyerekem van és férjem, neki is van párja és kisgyereke.

29/N

ma 00:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Rossz helyen erdeklodsz
ma 02:20
 2/2 anonim válasza:
Hagyd a fenébe. Én se adtam semmit.
ma 03:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!