Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tirolban pincérként hotelban...

Tirolban pincérként hotelban dolgoztam 6 szezont, fél éve hazajöttem ahol elmentem netto350 ezerért ugyanúgy kihajtani a belem, mint 1900 euró nettoért plusz 13.14+adópenz vissza. Jó itthon lenni a barátok,családdal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Spóroltam 40ezer eurot is, es egy ingatlanja is van a szüleimnek ahol lakhatok ingyen, De nem tudok napirendre térni az itthoni pocsék helyzeten: fizu,infláció, eü helyzete,stb (szabad perceim) ezen rágódok.Visszamennétek külföldre? Mit tegyek?

De kocsi+lakás ezenfelül lehet-e többet összerakni kétkezi munkával?? Kell lenni valami célnak, mi értelme külföldön lézengeni? Németbe rengeteg ismi nulla megtakarítással?

tegnap 21:00
 1/3 anonim válasza:
61%

Ez egy kerdes amugy?

Kimentel, 6 szezon alatt osszeszedtel ~16 millanyi eurot de se kapcsolatokat nem epitettel, se semmi mast nem csinaltal ami elorebb vihetne. Jo lesz neked itt is 350-ert keccsolni mig bele nem gebedsz, azt' annyi.

tegnap 21:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Irigységet érzek ebben a válaszban. Erről beszélek többek között,hogy ilyen szar-megkeseredett emberekkel van tele az ország!
tegnap 21:45
 3/3 anonim válasza:
44%

Mire legyek irigy, hogy 6 ev alatt osszekapartad egy eves fizetesemet?

Egyebkent sem kerdeztel semmit, csak eloadtad a hattyu halalat hogy van hol lakni, van egy halom penzed azt' megis celtalan az eleted. Latod ezert kell tanulni, mert akkor ertelmesebb celokat tudnal magad ele tuzni. A nemetbe' levo ismeroseid gondolom hasonlok, melo-sor-melo-auto-melo, kapcsolatokat nem epitenek, csak elnek egyik naprol a masikra.

tegnap 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!