Nincs önbizalmam. Mit tegyek?
Szió.. :) Ugyanmár nem vagy dagadt! Nézd meg: [link] ez egy BMI ,azaz Test Tömeg Index kalkulátor. Én menéztem az adataiddal és 20,8 jött ki ami a normálisba tartozik. Ez értékek:
17 alatt korosan sovány,
18 körül sovány,
és 19- 25-ig normál.
25 - felett kezdődik az elhíztt.
úgyhogy el ne kezd nekem fogyózni...! De ha mégis felesleget látsz magadon, nincs mese.. tornázni kell. Formásabb, keményebb leszel, a súlyodon ne akarj változtatni, hisz tökéletes. Tornázz csak naponta 10 percet ha tobb időd van szánj rá fél órácskát. Nem kell kifelyezetten tornázni, séta, vagy egy kis futás a parkban, kutyasétáltatás. Nincs is jobb télen, miint kipirult arccal futásból hazaérve elkortyolni egy csésze zöld teát, ami ráadásul zsírégető :) Növeld az önbizalmad, mert úgynézki hogy azzal van a gond, nem a kinézettel.. Énis hasonló problémákkal küzdöttem :P Nekem a Cosmopolitan magzin segített rengeteget. Olyan csajos, elhiteti veled hogy úgy vagy jó ahogy vagy, és sok szépségtipp van benne, tornagyakorlatok, wellnes, smink, stb.
Légy magabiztos :) Ha gondolod íhatsz privát üzit, esetleg további tanácsokért adhatok privátban skype nevet, ha írnál.
Lány / 16éves
szerintem szép lehetsz,
próbálj ismerősőket szerezni, barátkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!