Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elveszik a B. P. J-et?

Elveszik a B. P. J-et?

Figyelt kérdés

Ha nem vettek fel sehova ebben az évben melózni, és hiába mentem közmunkára jelentkezni, mert nem vettek fel nem megfelelő végzettség miatt (nem jött össze a 30 nap munkanap), de rendszeresen együtt működök a munkaüggyel akkor is elveszik?

Még mielőtt mondaná valaki,hogy kérdezzem meg a munkaügyet vagy az önkormányzatot voltam mind2 helyen ,de egymásra mutogatnak szal semmit sem tudtak mondani!

Welcome to Hungary!

nagyon kétségbe vagyok esve,mert ha így télire elveszik azt a kis pénzt is tényleg megleszek lőve... :-///

2011. nov. 22. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Önkéntes munkával próbálkozhatnál még,kérj önkéntes foglalkoztatókról listát, a munkaügyön vagy a polgármesteribe, vagy a háztartási munkát próbáld elintézni.

Állítólag Januártól új szabályok lesznek.De azért próbálkozz, biztosabb, ha valahonnan még sikerül azt a 30 napot összekaparnod.Mikor jár le a határidőd?

2011. nov. 22. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyébként engem is össze-vissza küldözgettek, csak engem akkor, amikor a háztartási munkalehetőségről érdeklődtem, mert azzal meg tudnám a 30 napot szerezni.Nem tudnak ezek semmit!

Nekem Február végéig kellene összeszednem a 30 napot.Még nem tudom, hogyan.Most fűhöz-fához rohangálok...

Amúgy én beteg is vagyok, szóval végszükség estén leminősítenek (talán)akkor szoc.segélyt kapnék BPJ helyett.De szívem szerint inkább dolgoznék, normális fizetésért, betegen is.De ebben az évben ez már nem valószínű, hogy összejön.

2011. nov. 22. 14:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm hogy írtatok!

nos konkrétan nem szabtak nekem határidőt,meg én magam mentem hogy most mi van.de én úgy tom hogy dec 31-ig meg kell lenni a vagy game over!ma megyek beszélek egy önkormányzatban dolgozó emberhez párom ismeri,de leszögezte neki hogy nem fog tudni segíteni csak elmondja a lehetőségeket! szal én mostmár januártól nem számítok a bpj-re mert tuti nem jön össze.pedig én rengeteg helyre beadtam az önéletrajzom,együtt működök a munkaüggyel és elmentem a közmunkára is ahova kiközvetítettek,de nem kellettem,mert már nyamvadt takarításhoz is végzettség kell meg gyakorlat! na de könyörgöm ez takarítás azt minden hülye megtudja csinálni!!!ÁÁÁÁ kiakasztó mostmár az élet ebben az elbaszott országban...

2011. nov. 23. 08:41
 4/4 A kérdező kommentje:

szal tegnap voltam az önkormányzatnál párom ismerősénél! pont annyit segített amennyit vártam magyarán semmit.De a másik csaj akinél előtte való nap voltam és durván lerázott most készségesebb volt és ajánlotta nekem hogy menjek az Életfa Segítő Szolgálathoz,ha az sem jön be akkor DEHUSZ na ez utóbbi már sérti a büszkeségemet! Király ország ha dolgozni akarsz és mellé azt a kis zsebpénzt amit bpjnek hívnak dolgozz ingyen.Persze az ingyen munkához el is kell jutni,de úgye bár azt senki nem finanszírozza! De ha ez mind nem elég mellé még úgy kezelnek mintha nem akarnék dolgozni!Tudom,hogy a "nem tudás" nem mentség,de rosszul esik,hogy senki nem nézi mit meg nem teszek egy redes munkáért!!!:-//

Nem ezzel kéne sanyargatni az embereket,inkább törekednének munkahelyteremtésre.

ÁÁÁ de gyűlölök itt élni!És még csak tenni sem lehet ellene ez a legfrusztráló az egészben!!

2011. nov. 24. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!