Liptayné Katalin kérdése:
Mi igaz abból a hírből, hogy elveszik a 65 év felettiektől az ingyenes utazási lehetőségét? , , ,
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 05:06
2/6 A kérdező kommentje:
Egerben, a buszon. De,állítólag a neten is fent volt már.
2011. jan. 22. 03:15
4/6 anonim válasza:
Tervezik.
Meglátjuk, mi lesz belőle. Sokára lesz az új választás, addig meg is halhatnak, akik most 65 fölött vannak.
De lehet, hogy mégsem merik. Lehet, hogy inkább megint csavarnak egyet a dolgozók szerszámán.
6/6 Katamarán válasza:
Ja! Akkor én fizethetem az összes (kisnyugdíjas) nagyszülő jegyét/bérletét. A sajátunk is 23000 Ft havonta, a teljes fizetésem hadd ne menjen már el a közlekedésre. Orvoshoz menniük kell, elég rozogák, ezzel is csak a melós jár rosszul. A busz ígyis-úgyis elindul, most nem mindegy, hogy öt öreggel több ül rajta? Szerintem külön közösségi közlekedési kártya kéne a nyugdíjasoknak, és bizonyos jövedelem felett igenis fizessenek, akkor is, ha száz évesek! A szomszédom 230 E Ft nyugdíjat kap, a férje szintén 200 felett. Mi a fenére költik? Biztosan nem a devizahitelüket törlesztik. Lakásuk van, mindenük megvan már, csak ülnek a pénzen. Az ilyen fizessen. A csóri meg hadd utazzon ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!