Éjszakai italpromóción szeretnék dolgozni a Balaton körül. Valaki tud ilyen lehetőséget?
Figyelt kérdés
Már dolgoztam szórakozóhelyeken éjszakai italpromóció keretén belül. Idén elsősorban a Balaton északi partján szeretnék. Szigorúan szexmentes munka érdekel, bérezés kb. 800-1100 ft/óra.2011. júl. 6. 16:33
1/1 anonim válasza:
Én amikor kerestem embereket valamire, akkor hirdettem és párszor a diák és modell ügynökségek felkapták a hirdetésemet, olyankor rengetegen hívtak fel a ... ügynökség adta meg az ön elérhetőségét című mondattal. Azt gondolom, hogy aki munkát akar adni az nem fog megkeresni személyesen, de ha regisztrálsz és figyeled a hirdetésket, akkor biztosan találsz valamit, mégha sok kudarc árán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!