31/36 anonim válasza:
Én szerintem Hitler egy zseni volt, azért mert egy egész népet a tuttuk nélkül tudta irányítani.(ez a nép a Német nép) Az tény hogy egy diktátor, volt de...
32/36 anonim válasza:
én szeretem és becsülöm is mert tényleg egy zseni volt. olyan beszédeket tartott hogy 1.a leghülyébb ember is megértette köztük 2.pedig hogy tényleg mint ahogy az előző válaszoló is említette a tudtuk nélkül irányította őket. és ha nem halt volna meg be tudta volna fejezni a munkáját és nem lenne ennyi ret*es zsidó meg cigány mint amennyi most van. ez az én véleményem lehet érte leszolni de akkoris becsülöm őt! "Sok a cigány, kevés a náci-gyere vissa hitler bácsi :(
33/36 anonim válasza:
Igen én tisztelem és becsülöm Adolf Hitler.Nem tehetek róla ez az én véleményem.Engem az tölt el fájdalommal mikor ócsárolják.Szálin jobb volt?-Nem.Mégis őt nem utálják annyian pedig neki is voltak brutális dolgai.Lehet engem utálni mert szeretem ezt az embert,de én magammal szembe tudok nézni úgy mondom ki ezeket...
34/36 anonim válasza:
Igen, én szeretem, tisztelem és megbecsülöm Adolf Hitlert!
Isten áldja Őt, jobbá akarta tenni ezt a világot...
Sieg Heil!
* Sok a cigány, kevés a Náci, gyere vissza, Hitler bácsi! *
35/36 kosh1983 válasza:
Az ugye nem baj, hogy a zsidók most törvényesen írtják az embereket, és millió számra! :) Ezt akarta a Fővezér elkerülni!
36/36 anonim válasza:
Igen. Boldog születésnapot a Vezérnek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!