Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti szeretitek/megbecsülitek...

Ti szeretitek/megbecsülitek Hitlert?

Figyelt kérdés

2011. nov. 2. 11:33
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
68%
Úgy van, a zsidók mindent átírtak a holokausztal kapcsolatban. Olyant is hallottam, hogy Magyarország minden évben fizet egy X összeget nekik, ez a MÁVal kapcsolatos, mert kitalalálták, hogy a MÁV, ami akkor nem is létezett, segítette őket szállítani a táborokba és ilyenek. Na nehogy 6 milló zsidó lett volna akkor ott. Szerintem egy okos ember volt. Az volt az elve, hogy minden olyan embert, aki úgymond beszennyezi az emberi fajt, azt ki kell írtani. Ez egy pszichiáter elmélete volt, Hitler csak a Bibiájaként tekíntett rá. Ő is azt akarta. Egy tökéletes emberi faj. Tehát a szép és egészséges szaporodik a szép és egészségessel, így a DNS tiszta marad. Ha úgy vesszük ez mind szép és jó. Persze az nem vonható kétségbe, hogy brutális módszerei voltak, és hogy minden embernek joga van az élethez stb. A zsidó egy aljas nép, nem hiába ők voltak az elsők. Lassan ők fogják írányítani a világot, vagyis inkább a Föld nevezetű bolygót, elég sok helyre befurakodtak, el sem tudjátok hinni, mi történik. Szerintem jól tette Hitler amit tett, bár lehetett volna sokkal enyhébben is, erős egyéníség volt, kíváló szervező. Ehez kapcsolódik egy másik téma, amit youtubeon megkaptok, a neve, hogy UFO-k A harmadik birodalomban. Ha nem veszíti el a csatát, ma sok minden másképp lenne.
2012. febr. 8. 17:16
 12/36 anonim válasza:
87%
Igen!
2012. febr. 10. 14:43
 13/36 anonim válasza:
18%

ÚR ISTEN MENNYI IDIÓTA EMBER VAN EZEN A VILÁGON

és ti hitlerimádók vagytok a legidiótábbak.hallottam olyan embert beszélni a holokausztról,aki ott volt és megélte mindazt amit a ti hűn szeretett és tisztelt hitleretek tett vele és még több millió emberrel.de ez is csak zsidó média igaz?térjetek már észhez...

2012. febr. 29. 14:54
 14/36 anonim válasza:
6%
Német vagy? Mert akkor megbecsülheted...én nem becsülöm meg a tömeggyilkos állatokat. Mocskos cigány volt.
2012. ápr. 9. 21:18
 15/36 anonim válasza:
84%

Hát cigány biztos nem volt, ugyanis pályafutása vége felé már azokat is irtotta.

Egyébként meg bírom, hogy mindenki Hitlerrel jön. Persze, mert ő fogta és beküldte az embereket a gázkamrákba. 2 perc alatt meghaltak, még csak nem is fájt nekik. Ezzel szemben Sztálin elvtárs, fogta, és az embert aki 10 perc taps után leült, kiküldte a tundrára bányászni, fát vágni stb. Milyen lelkiismeretes, becsületes és jó szándékú ember igaz? Ja. Na megnézném, 1 hét ilyen tábor után ti mit választanátok: még 1 hét itt, vagy húzás a gázkamrába.

[link] Bizonyára nagyon jó dolguk lehetett itt ezeknek az embereknek.

De mennyivel könnyebb csak azt fikázni, aki nyíltan felvállalta, hogy embereket öl, mint azt, aki titokban embereket kínoz.

Félreértés ne essék, nem bálványozom Hitlert. Eléggé morbid módszerei voltak ugyan, de én még mindig a Sztálinét tartom durvábbnak. Megvan erről az egészről saját véleményem, és úgy vélem, akármilyen is az, nem egy internetes oldalra való. Mindenki azt gondol, amit akar.

2012. jún. 16. 19:50
 16/36 anonim ***** válasza:
12%

Egy dolgot azért tisztázzunk: Bár bevallom Sztálin elvtárs se volt kutya, de míg ő a kommunista rendszer működése miatt (tehát érdekből) küldte Szibériába a jónépet, addig Hitler a saját beteges világnézete miatt pusztította a zsidókat.

2012. jún. 16. 20:11
 17/36 anonim válasza:

Jól olvasom?!

tehát ha heccből irtom a népet az baj, de ha érdekből az meg van bocsátva?! Ember, a kettő ugyan az nem tűnik fel? A lényeg nem az hogy miért, hanem az hogy mennyi embert gyilkoltak meg!

2012. jún. 16. 23:42
 18/36 anonim ***** válasza:
0%

Egy szóval sem mondtam, hogy helyes, csak hogy az ő szempontjából érthető. Egyszerűbb félelemben tartani az embereket, mint kivívni a tiszteletüket. Hitlernek ugyanakkor a népirtás nem eszköz volt a célja elérésében, hanem maga volt a cél. Mindössze ennyit mondtam. Az ilyesmit érdemes az illető szemszögéből is megnézni. Sztálin okkal tette, amit tett. Hitler miért tette?

2012. jún. 17. 00:51
 19/36 anonim ***** válasza:
87%
Egész Európa utálta a zsidókat, csak a németek voltak a végrehajtók. megállapodás volt az egész...na nehogy azt mondjátok, hogy senkise tudott semmit...az egyház is tudta mégse ítélte el a németeket...mindenhol ölték a zsidókat, csak titokban...amiért volt egy erőslelkű férfiember, nem kéne utálgatni jó? Hitlernek igaza volt, amikor utolsó napjaiba azt mondta, hogy még egy évtized sem fog kelleni, hogy a világ ismét utálni kezdje a zsidókat...de én nem utálom őket se, se senkit sem, csak mint embert, mint belső személyiséget szeretem Hitlert. ha csak minden 100ik ember, olyan kitartással és akarattal rendelkezne mint ő, nem lenne ennyi puhány a világon. és ezt nem az elveire értem. hitler is ugyanolyan ember volt mint ti, csak kicsit megszálott. ezek mellett édemes bővebben is utánaolvasni, hogy ki és mi volt ő...
2012. jún. 17. 07:50
 20/36 anonim válasza:
100%

Szerintem ez nem mentség arra, hogy százezreket küldött a gulágokba... Hitler nem kedvtelésből irtotta a zsidókat, hanem egy bizonyos cél érdekében, amit az utolsó (#19) írt.

Mint mondtam, nekem is megvan a véleményem, és neked is. Sőt, tulajdonképpen erről mindenkinek más a véleménye. Emiatt én nem fogok vitatkozni sem veled, sem mással, mert felesleges.

2012. jún. 17. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!