1/36 Joyce válasza:
Ùristen, ez milyen beteg kèrdès màr? Ugyan, ki szereti a vilàg legmocskosabb tömeggyilkosàt? Megbecsülni? Pf... ugyan mièrt? Nem tett semmi olyat amièrt becsülni kellene vagy egyàntalan lehetne .
2/36 anonim válasza:
Leigázta egész Európát, tehát hadvezérnek nem volt utolsó, de ettől függetlenül ha tehetem, magam lőném fejbe.
3/36 Selektra válasza:
Hogy lehet ilyen kérdést feltenni???!!!! Rengeteg családot kiirtott! A német katonák csecsemőkkel fociztak, a halott emberek bőréből lámpa ernyőt készítetek és ez még pár dolog abból a rengetegből amit ezek a mocskok csináltak!
4/36 anonim válasza:
ezek szerint sztálin eb volt a faincsávó -.-
5/36 anonim válasza:
Ő volt a 2. Antikrisztus. Méfg jó. Vajon ki lesz a 3.
6/36 anonim válasza:
Amúgy ki volt az első Antikrisztus??? És igen én Becsülöm Adolf Hitlert nyugodtan le lehet pontozni. Sok mindent véghez vitt és ezt nagyon becsülöm benne. És most kérlek ne gyertek a szent maszlaggal, hogy mennyi embert megölt. TUDOM. És te kérdező???
7/36 anonim válasza:
Nem szeretem és magát az embert meg sem becsülöm, de elismerem és tisztelem.
8/36 EnNemTe válasza:
én igen
és nem lepődök meg hogy ennyi agymosott van...
10/36 EnNemTe válasza:
Azt hogy hisztek a zsidó médiának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!