Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meg akarok halni. Vagy legaláb...

Meg akarok halni. Vagy legalább változtatni. Mit kell tennem?

Figyelt kérdés
Nem bírom elviselni az életet..túl nehéz nekem és csak szenvedek:(
2011. okt. 30. 14:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Annyira bírom az olyan válaszadókat, akik azt írják, hogy bírjon ki még két évet, és költözzön el. Mintha olyan könnyű lenne az...Meg a költözés is. Honnan veszik egyesek, hogy attól, hogy hivatalosan felnőtt lesz, automatikusan lesz pénze, arra, hogy elköltözzön?

Kérdező: Írhatsz nekem privát levelet, beszélgethetünk.

2011. okt. 30. 15:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, azért írtam ezt, mert magam sem tettem másképp...
2011. okt. 30. 17:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, rendben van, de a legtöbb embernek nincs erre lehetősége azonnal.
2011. okt. 30. 17:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha arra célzol, nem kaptam támogatást a családtól. Szerintem, ha az ember akar valamit, ne keressen kifogásokat, hanem szedje össze magát, és vigye véghez a dolgokat.
2011. okt. 30. 17:43
 15/16 anonim ***** válasza:
hát, ez megint csak egy értelmetlen válasz lesz, ami nem segít semmit, de.. hát, én is így vagyok vele. én is 16 vagyok, de nem tudom, mikor lesz lehetőségem elköltözni, mert még anyának se futja házra vagy lakásra, albérletben lakunk. de nekem nem is az a bajom, hogy nem akarok élni, csak ebben a világban nem akarok. ennek annyira nincs értelme..
2011. nov. 6. 15:33
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen voltam, meg akartam halni, nem csináltam semmit, nem kezdtem el vagdosni az ereimet, nem vettem be gyógyszert.Egész egyszerűen annyi volt amit egy nap csináltam hogy bementem a suliba és hazajöttem aludni. Nem is ettem szinte napokig. Aztán két hét múlva nem bírtam kikelni az ágyból, kaját, gyógyszert mindent kihánytam. 2 nap múlva bevittek a kórházba. 1 hétig még ez ment, az orvosok megmondták, hogy semmilyen fizikai bajom nincs, ez lelki eredetű, de teljesen legyengültem. 15 kg fogytam és az orvosok azt mondták az anyámnak, hogy ők nem tehetnek semmit, ha én nem teszek akkor belehalok. De aztán rájöttem, hogy ennek nincs értelme és ha feladom akkor egy gyáva féreg vagyok. És 2 nap múlva haza is mehettem. Én akkor 14 voltam, most 19 vagyok és bármit meg tudok oldani.Ennek a 3 hétnek az volt a jó oldala, hogy megerősödtem lelkileg és, hogy ledobtam 15 kilót :) Ha padlón vagyok mindig erre emlékszek és feltudok állni. Mindent te döntesz el. A sorsodat te irányítod.
2013. jan. 12. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!