Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc évszakod, és...

Melyik a kedvenc évszakod, és miért?

Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 22:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát amikó lomtalanittás van! ☺
2012. aug. 15. 14:47
 12/19 anonim válasza:
100%
mindegyik évszak szép, mindegyikben van valami különleges.
2012. aug. 23. 16:26
 13/19 anonim válasza:
100%
Imádom a nyarat.Finom napsütés,menni mindenfelé,maga az érzés,hogy nyár van...Tavasz:A virágzó fák illata,a táj életrekelése.Az ősz:színei elkápráztatnak.Nincs is szebb egy kora őszi sétánál.Tél:Amikor reggel felhúzom a redőnyt,és látom,hogy fehérbe borult a táj,újra gyereknek érzem magam.Nézni a meleg szobából a havazást,és ahogy egyenletesen borítják be a pihék a háztetőket,és utcákat:)Télen nagyon szeretek például este sétálni,amikor az utcai lámpáknál elhaladva látom,ahogy szállingózik a hó,és ropog a talpam alatt a friss havacska.
2012. aug. 28. 13:56
 14/19 anonim ***** válasza:
A tél! A fehér hó eltakar mindent, lehet játszani, és amikor hazaérek nagyon jó érzés hogy a házban milyen jó meleg van
2012. okt. 28. 08:36
 15/19 anonim válasza:
1.Nyár *-* imádom a meleget, a napozást, a medencézést, és persze akkor van szünet :D 2. Tavasz:szeretem, mert nincs olyan meleg, és nincs is olyan hideg. Meg persze azért mert akkor van a szülinapom :D 3.Tél: szeretem a havat, meg szánkózni :) 4. Ősz:háát.nem a kedcencem.hideg,esős,sáros.grr..a jó csak annyi,hogy szép színek vannak:)más nem nagyon tetszik benne:/
2013. febr. 21. 14:49
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Öhh hát

1.nyár

2.tél

3.tavasz

4.õsz

De a nyár a legjobb..nincs sulii

2013. szept. 18. 18:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

16/16 vagyok még

Nyár: jó mert:napsütés,meleg,vakáció,nyaralás,SZABADSÁG,sok kirándulás(nem 40 fokban)

Tél:végre nincs 40 fok,helyette -40 fok :D,hó,havas szórakozások,karácsony,szilveszter,imádom a füst illatát(szagát),ami kijön a kéményekbõl,meg mikor csillog/ropog a hó,és azt is mikor latyakos

Tavasz:végre m

eleg,finom illatok, bimbóznak a

fák,éjjelente

rigó fütty,kék ég,húsvét

Õsz:szép színekben a fák

2013. szept. 18. 18:59
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Tél. Hát, főleg azért, mert ilyenkor nem kell borotválnom a lábam. Igen, lányos probléma. + Elég csúnya a bőröm, már kiskorom óta. Mindig feszengve érzem magam rövidnadrágban/szoknyában emiatt. Ami az időjárást illeti, korán sötétedik. Nem tudom miért, szeretem. Olyan hangulatos, amikor sűrű pelyhekben szállingózik a hó, és hazafelé mész a hóesésben. Meg szeretek rétegesen öltözködni.
2014. júl. 13. 22:12
 19/19 anonim ***** válasza:

1. Ősz

2. Tél

3. Tavasz

4. Nyár

2022. aug. 30. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!