Melyik a kedvenc évszakod és miért?
nyár:)
Jó idő van,lehet szórakozni,"bulizni",strandolni és suli sincs!:D
14/L
Nekem feltétlenül nincs, de ha választok, akkor a nyár. Amúgy minden évszakot szeretek, mert:
Tél: Hó!, Karácsony, ünnepek, szánkózás, és korcsolya, valamint a gyönyörű tájak.
Tavasz: Főleg ilyenkor nyílnak a virágok, amiknek fantasztikus az illata! Elbűvölő évszak, A méhek is előjönnek. Sok gyümölcs, már megérik a tavasz végére.
Nyár: Meleg, strand, ami azt jelenti, hogy táborok! Imádom ezt az évszakot, kifogyhatatlan, bármit lehet csinálni.
Ősz: Szépek a falevelek, színes lesz a táj. Megérik a szőlő.
Tavasz
Azért mert nyilnak a virágok ébred a természet és a hideg tél után végre van egy kis naosütés és meleg .
Tavasszal nincs túl meleg és nincs túl hideg se pont jó .
És ha a hónapok közül kéne választanom akkor a májust választanám az a kedvencem szerencsére még ezen a héten május lesz :)
Azaz elkezdődik
Neked ?
tavasz,
mert nem fulladok meg a hőségbe és nem fagynak le a végtagjaim,
felvehetek hosszú és rövid nadrágot is.
az öszt is szeretem de a tavaszt jobban.
a nyár azért rossz mert minden nap ha kilépek az utcára olyan érzésem van hogy rögtön össze esek úgy süti a fejemet a nap. télen meg rosszabb. lesorvadnak a tagjaim a hidegtöl :D
A nyar.
mert nincs suli,akkor van a szulinapom,szep az ido,sut a nap,lehet kirandulni es meg tudnam sorolni...:)
Utolso
amugy a telet is szeretem,mert Karacson,Szilveszter es lehet korizni amit nagyon szeretek:)
tél, ősz
hideg van, szülinap, karácsony, stbstb:D
nem bírom a meleget:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!