Barátkozhatok fiúval?
Bánomisén!
Igazad van ,társa van szükségem,csak tudod másfél éve nagy szakításon mentem keresztül és azóta még nem sikerült feljavulnom teljesen...de ha tételezzük fel ha lenne valakim,akkor reakcióból hanyagolnák egy nőt vagy többet ,mert tudom hogy féltékenység lenne belőle és én nem akarnám hogy a másik felem szenvedjen miattam...
Egy olyan nő vagy aki angliában él és mellette távkapcsolatban... :) illetve :( Én ilyenbe az életbe nem mennék bele...elösször is mindem,mindenki hazaköt..szívesen megyek külföldre(utazni,nyaralni),meg csak egy kontinens választana el a páromtól..ez őrület...Nincs hon vágyad egyáltalán???
a férfi -nő barátságot cáfolnám százalékok miatt...Kevés férfi van aki úgy gondolná hogy kellene neki mondjuk egy csaj legjobb barát...Meg a férfi "mocskos" :) dolgokat nem lehet megbeszélni egy nővel :):):)És továbbra is azt vallom hogy olyanok vagyunk mint a halak(a farkunk irányít) :)
remélem meggyógyultál vagy meggyógyulsz...
Üdv! Csetpartner :)
Szia, Csetpartner! :-)
Szegény 14 éves kérdezőre ráhoztuk a frászt :-D
Bocs, kérdező... :-)
Köszönöm, javuló tendenciát mutatok, ami a betegséget illeti, bár még nem vagyok tökéletes.
Ebben is különbözünk, én nem tudnék olyan társat elképzelni magam mellett, aki miatt a baráti kapcsolataimat fel kellene számolnom. (Egyébként nem távkapcsolatban élek, együtt élünk, csak most szakadtunk el egymástól néhány hónapra átmenetileg, de ez mindenkivel megeshet.) Számomra a barátság fontos, a barátok pedig nem egy kesztyű, amit felvesz az ember, ha fázik (egyedül van) és letesz, ha már nem fázik (kapcsolata lesz).
Abban igazat adok neked, hogy százalékos arányban kimutatva kevesebb a férfi-nő barátságok száma, de az, hogy kevesebb, nem egyenlő azzal, hogy nem létezik.
Világéletemben olyan munkákat végeztem, hogy inkább férfiak voltak a munkatársaim, egy idő után már nem zavarta őket, hogy hallom a "mocskos férfidumát". Engem sem. Persze ők kollégák voltak, nem feltétlenül barátok. A barátság nem arról szól, hogy van kivel kidumálni másokat :-)
És, bár halakhoz hasonlítod a nemed, még mindig vallom, hogy a férfiak sem eszement ösztönlények. Legalábbis nem mindegyik az. Sok férfi van, aki képes emberhez méltóan viselkedni és szexmentes, őszinte kapcsolatokat fenntartani, akár az ellenkező nemmel is. Sőt, sok férfi van, aki nem tesz különbséget ember és ember között csak azért, mert a másik más nemű, így képes akár barátságot is fenntartani nővel.
Akinek az a fontos, hogy ki a férfi, ki a nő, az valószínűleg nem képes rá, hogy barátkozzon a másik nemmel. Aki elsősorban az embert látja mindenkiben, az igen.
Erre most jöttem rá, de ha nem beszélgetnénk, lehet, hogy sosem tudtam volna megfogalmazni, úgyhogy hálám neked! :-)
Honvágy? Nincs és soha nem is volt. Ha nagyon Mo-ra akarok menni, akkor két és fél óra alatt hazarepülök. Egyetemista koromban ennyi idő alatt értem föl kocsival Pécsről Pestre, szóval nem változott semmi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!