Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Barátkozhatok fiúval?

Barátkozhatok fiúval?

Figyelt kérdés
ő 17 én 14.
2011. okt. 22. 16:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Nekem van 19 éves haverom is aki fiú.. és nincs semmi gond vele.. kb. egy érettségi szinten vagyunk.. jól érzem magam velük.. tőlem lehetne kapcsolat is, de nem feküdnék még le vele, csak ha úgy érzem.. és elfogadnák.
2011. okt. 22. 23:14
 12/33 A kérdező kommentje:
uccsónak:hány éves vagy?
2011. okt. 23. 13:49
 13/33 anonim ***** válasza:
Ti lányok miért barátkoztok fiukkal?Ez annyira gáz és felesleges!!!!ne pazaroljátok a srácok idejét felesleges dolgokkal!!!Miért nem lányokkal barátkozol?Az való úgyis mert egy fiú nem fog öltöztetni meg a hajadat megcsinálni!!!
2011. okt. 25. 11:19
 14/33 bánomisén ***** válasza:

Nekem már óvodás koromban egy fiú volt a barátom és azóta is sokkal jobban kijövök a fiúkkal, mint a lányokkal. Persze lánybarátaim is vannak, de, miután elég fiús az érdeklődésem, a gondolkodásom, a kommunikációm, ezért mindig barátkoztam fiúkkal is. Sosem volt belőle semmi probléma, igaz, szerencsés voltam, mert olyanokkal futottam össze, akik megértették, hogy csak barátságról van szó és nem próbálkoztak be.

Szerintem az ember az ember, legyen bármilyen nemű, miért ne barátkozhatnának egymással emberek? Ez a normális. Még kamaszkorban is.

2011. okt. 25. 11:50
 15/33 anonim ***** válasza:

bánomisén!

Tudod egyszer eljön az idő amikor ki kell nőnöd a mesékből....Pl a fiú-lány barátságból...

2011. okt. 25. 11:52
 16/33 bánomisén ***** válasza:

11:52

Kedves vagy, hogy ennyire fiatalnak tartasz, ez nagyon jól esik. Udvarolnál még egy kicsit? Olyan ritkán hall a magamfajta harmincas ilyen kedves bókokat :-)

2011. okt. 25. 12:51
 17/33 A kérdező kommentje:
engem nem kell öltözteni és fésülni a hajamat.nem vok olyan mint egy plázacica.amúgy csak azért jutott eszembe mert szimpatikus.
2011. okt. 25. 22:03
 18/33 anonim ***** válasza:

Bánomisén!

Olyan szépen kerekek a betűid...

Olyan lágy és selymes a megfogalmazásid...

Olyan szép neved ,adsz egyet nekem is?

Olyan jó mikor megjelenik a kommented...

:)

Így jó lessz? :)

Ha 30 évesen kell kinőnöd belőle akkor majd 30évesen fogsz kinőni belőle...Ismertem nőt aki 20évesen is plüssel alszik meg vannak apróbb dolgai...

Én 26 évesen már rég rájöttem hogy a fiú lány barátság lehet fiúk és lányok között,de nem férfi és nő között...És amúgy is az egyik fél mindig többet akar...

2011. okt. 26. 08:13
 19/33 bánomisén ***** válasza:

08:13

Valahogy így gondoltam, köszönöm :-))

Nem tudom, te milyen körökben mozogsz, nekem már több évtizedes működő barátságaim vannak ellenkező neműekkel. Lehet, hogy szerencsésebb vagyok nálad, vagy csak sikerült intelligens emberekre bukkannom, nem tudom.

30 évesen már nem tudok rájönni semmire, ugyanis elmúltam 30 :-)

Maradjunk abban, hogy neked más tapasztalataid vannak e téren, mint nekem, és ezért más a férfi-nő barátságról a véleményünk. Az én életemben ez a dolog működik, a tiédben nem. Van ilyen... :-)

2011. okt. 26. 10:46
 20/33 anonim ***** válasza:

Bánomisén!

Lehet hogy neked azért működik a dolog mert szűken szabott határokat csináltál?Meghát ha fiú illetve férfi barátaid ,honnan tudod hogy nem akarnak többet?Meg ha van esetleg párod,vagy komoly kapcsolatod ,abba sosem teszel kárt ezzel?

Tudod Én úgy vagyok vele hogy nekem olyan nő nem kell akinek szinte csak pasi barátai vannak...ha csajok vannak akkor az nem gond mert én is szoktam a barátaimmal sörözgetni...de ha kell gondnélkül beleviszem az asszonyt is egy ilyen buliba...

És egy fontos kérdés...Barátok sexelnek??? Szerintem igen,ha valamelyik nő szerint nem akkor az nem barát :)

2011. okt. 26. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!