Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye annak hogy...

Mennyi az esélye annak hogy baj történjen ilyen szituációban?

Figyelt kérdés
ha egy nő beszáll egy kocsiba 2 idegen férfihoz mennyi a valószínűsége hogy abból erőszak történik?
2011. szept. 28. 12:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát be sem szálltam volna.!!!!!

Az ember saját kárán tanul.Neked is jó tanuló volt.Egyáltalán minek szálltál be idegenek mellé????

2011. szept. 28. 12:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi egyszer Szegeden stoppoltunk (cserediákként voltam ott). Be szerettünk volna jutni a központba, mert lekéstük a buszt. (nagyon a város szélén voltunk). Stoppoltunk és megállt egy autó. Beszálltunk (két hülye szét se néztünk, milyen autó merre). Valami arab pasasok voltak a kocsiban, de vagy 4 en. Mondtuk hogy a központba vigyenek, ők meg mondták angolul, hogy hova visznek (már nem emlékszem annyira be voltam sz.rva) Még egy telefon sem volt nálam, otthon felejtettem. Végül egy pirosnál lefékezett és kiszöktünk az autóból és elfutottunk.

A párom majdnem szívrohamot kapott mikor elmeséltem neki a történetet. Na ez után eldöntöttem többet SOHA...

HA ott bezárja az ajtót, blokálja, az is lehet most, valahol Szaud Arábiába lennék eladva néhány kecskéért...:-S

2011. szept. 28. 12:59
 13/14 anonim ***** válasza:

én naponta stoppolok...

mert ha vonattal megyek várnom kell két orát mire kezdődik az első óra, hazafele meg 2 utolsó óráról kérenznem kell........

na ehez mit szóltok

3 éve megy így én is voltam olyan helyzetben mint a kérdező.

elég szomrú

2011. szept. 28. 13:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Èn sosem stoppoltam és remélem nem is fogok,meg a gyerekeim sem!!!

Viszont én 1 stoppost sem veszek fel....Èppen azért amilyen a világ.Az ember nyakát átvágják 1000Ft ért is... :(

2011. szept. 28. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!