Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy ismerkednél egy ilyen...

Hogy ismerkednél egy ilyen szituációban?

Figyelt kérdés
Például ha bekerülsz egy 15-20 fős összeszokott társaságba, hogyan kezdesz el ismerkedni? Mit mondasz, és hogyan cselekszel, hogy jó benyomást kelts?
2011. ápr. 13. 13:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen társaság, mennyire fontos nekem a véleményük, milyen kapcsolatban leszek velük. Általában nem törekszem arra, hogy bármilyen "benyomás" alakuljon ki rólam. Jön az magától.
2011. ápr. 13. 13:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Diákmunkáról lenne szó. Köszönöm a választ!:)
2011. ápr. 13. 13:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ milyen társaság. Bizonyos munkahelyeken (főleg férfiak és szakmunkások között) illik és elvárt hogy az új kolléga vigyen vmi "beugró" italt pálinkát vagy ha azt nem lehet akkor üdítőt. Ha ez megvan már hamarabb befogadnak (erre mindenképp érdemes befektetni). Vagy még szerintem jó dolog ha viszel magadról és szeretteidről (szülök, testvérek, stb.) fényképeket. Végignézegetik az albumot és már nem tűnsz ismeretlennek utána. Ez tiszta pszichológia. Meg illik az első alkalommal mindenkivel kezet fogni és teljes néven bemutatkozni a nevekre odafigyelni. Még jó lehet ha először a főnökkel vagy a véleményvezérrel komázol össze mert ha ő el fog fogadni a többieknek sem lesz más választásuk. Remélem tudtam segíteni.

30/F

2011. ápr. 13. 13:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Voltam ilyen helyzetben, nem egyszer, mégse sikerült "jó benyomást" keltenem szerintem. Mondjuk úgy nehéz is ha az emberek nem is szimpatikusak..főleg hogy a fele az cigány volt. így nekem ez nehezen ment, szerencsére egyik helyen se voltam sokáig. Viszont van egy kb ugyan ennyi létszámmal rendelkező társaságom, velük imádok lenni, ők a nekem való brigád, imádom őket. Lehet minden ilyen helyzetben ezt keresem aztán pofára esek hogy uramisten...letagadom hogy egy korú vagyok velük.

18/l

2011. ápr. 13. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit hogy normálisan kell viselkedni az első napokban hetekben az agresszív, bunkó viselkedés kerülendő főleg az öreg szakikkal szemben, ha vmit elmagyaráznak oda kell figyelni és azt is türelmesen meg kell hallgatni amit már tudunk, mert ha ellenkezünk, okoskodunk hogy én ezt tudom, esetleg azt sem fogják később elmondani amit még nem tudunk. A munkahelyre pontosan érkezzünk. De munkahelyek tekintetében egy kezdő mindenképp akkor tud legjobban beilleszkedni ha az első időkben szorgalmasan bedolgozza magát a csapatba.
2011. ápr. 13. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!