Hogy ismerkednél egy ilyen szituációban?
Ez attól függ milyen társaság. Bizonyos munkahelyeken (főleg férfiak és szakmunkások között) illik és elvárt hogy az új kolléga vigyen vmi "beugró" italt pálinkát vagy ha azt nem lehet akkor üdítőt. Ha ez megvan már hamarabb befogadnak (erre mindenképp érdemes befektetni). Vagy még szerintem jó dolog ha viszel magadról és szeretteidről (szülök, testvérek, stb.) fényképeket. Végignézegetik az albumot és már nem tűnsz ismeretlennek utána. Ez tiszta pszichológia. Meg illik az első alkalommal mindenkivel kezet fogni és teljes néven bemutatkozni a nevekre odafigyelni. Még jó lehet ha először a főnökkel vagy a véleményvezérrel komázol össze mert ha ő el fog fogadni a többieknek sem lesz más választásuk. Remélem tudtam segíteni.
30/F
Voltam ilyen helyzetben, nem egyszer, mégse sikerült "jó benyomást" keltenem szerintem. Mondjuk úgy nehéz is ha az emberek nem is szimpatikusak..főleg hogy a fele az cigány volt. így nekem ez nehezen ment, szerencsére egyik helyen se voltam sokáig. Viszont van egy kb ugyan ennyi létszámmal rendelkező társaságom, velük imádok lenni, ők a nekem való brigád, imádom őket. Lehet minden ilyen helyzetben ezt keresem aztán pofára esek hogy uramisten...letagadom hogy egy korú vagyok velük.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!