Hívtak már vissza valakit statisztának Brad Pitt World War Z zombifilmjéhez?
Szerintem a kiválasztáson csak pofára mentek.
Aug. 26-án dög meleg volt, mivel motorral mentem, izzadt, csapzott voltam + 1 hetes borosta virított a képemen.
És amikor felhívtak (fentiekben taglaltam) csak annyi volt a hölgy kérése, hogy a borostát ne vágjam le. A haj nem számít, mert úgy is sisakban leszek. Szal a testmagasság nem hinném, hogy számítana.
Én sem vagyok egy kosaras alkat a 180 centimmel.
Nem az a baj, hogy fiúkra van szükség, hanem, hogy sztem úgy kellett volna meghirdetni a castingot, hogy: Elsősorban fiúk jelenkezését várjuk, de néhány lányra is szükség lesz.
Sztem így illett volna.
Nem?
½ 2-18 ig. tartott a ruhapróba + a szituációs gyakorlat.
Voltak lányok, akiket öltöztettek, de ők valahogy eltűntek valahova.
A minket levittek az alagsorba szituációs gyakorlatra.
(gondolom a lányoknak is hasonló szituációs felmérésen és kiválasztáson estek át.)
Lényeg az volt, hogy minél riadtabb arccal kellett a képzeletbeli zombik elől futni.
A másik feladat, hogy bottal hadonászva minél agresszívabb arcot vágj.
Mind két szituban üvölteni kellett, mint állat. (egy feltétel volt, hogy angolul nem szabadott káromkodni, és a forgatás alatt mosolyogni ( már a felvétel közben), mert az azonnali kirúgáshoz vezet)
Szerintem most a harcos túlélőket választják ki.
Mivel egy túlélő társadalom nem csak harcos Nőkből és Férfiakból áll, úgy gondolom, hogy kellenek még Nők bőven.
Ja. Egy-két nőt behívnak. De alig kellenek nők. És ez tök szemétség, mert akkor így kellett volna meghirdetni a castingot és nem úgy h Hölgyek urak gyertek több ezren kelletek. Mindegy.
Örüljetek fiúk,h ti bejutottatok, én is örülök nektek.
Sok sikert. Azt sajnálom a legjobban h nem lehetek ott veletek. Szarok a filmre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!