Hívtak már vissza valakit statisztának Brad Pitt World War Z zombifilmjéhez?
Vmelyik hírnek kell, vmelyiknek nem kell jelentőséget adni.
Én csak azt nem értem, hogy az orosz tudás az melyik szerephez kell? túlélő vagy katona? (zombi kizárva :) )
Valaki válaszoljon!
Aha. Máshol meg azt írták, h a lakosok lesznek az oroszok. Semmit se lehet biztosra venni :)
Viszont én úgy hallottam a katonákat, zombikat már értesítették, szal ennyit értem az orosz tudásommal.
Hát, nem tudom... sok szempontot figyelembe vehettek! Annyira lutri az egész! :S
A csaj, akit említettem, hogy bekerült, azt írta pl.: hogy állítólag a testmagasság, alkat, és a tánctudás volt a zombiknál a döntő szempont. De sok ember panaszkodott például ezzel kapcsolatban is, mert folyamatosan ráér és táncos múlttal is rendelkezik (detto én is), és mégsem csörögtek... :(
Mindenféle arc volt. Teljesen vegyes. Fiataloktól az öregekig. Alkatilag is teljesen különbözőek voltak. Nem volt ott zombi statiszta csak túlélő. Öltözködtek meg megtanultak zombit ölni.
Az értesítés pedig folyamatban van, ennyit tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!