Hívtak már vissza valakit statisztának Brad Pitt World War Z zombifilmjéhez?
Igen, nyilván azok kerülnek előre, akik már eleve rendelkeznek statiszta múlttal.
Én lennék a legboldogabb, ha 15 után, de neten is mindenhol az van, hogy 15.-éig és logikus is, hiszen október elején kezdődnek a forgatások. Előtte még egyszer meg kell vhol jelenned, plusz betanítás-szerűség is van.
De ha hívnának téged, mindenképp szólj itt!!!:)
Спасибо!!!
Én is úgy hallottam hogy 15-e után értesítenek. Nem hinném, hogy ennyien félrehallottuk.
Itt van némi infó, szerintem itt jelzik, ha lezárult a válogatás, hiszen többen is rákérdeztek.
Fiú 33 éves kb. Tanult oroszul, de elfelejtette beírni. Vasgyári munkás lesz/túlélő valami ilyesmi. Azt mondta, hogy ilyen emberből 150 kell. Azt húzta be, hogy folyamatosan ráér és az első válogatási napon volt már.
Holnap lesz ruhapróbája és már azt is fizetik 3200 ft/óra v valami hasonlóra emlékszem.
Első forgatási napok: október 3-4-5.
Remélem jól emlékeztem mindenre, ha kérdésetek van majd megkérdem tőle.
Csak szerintem furcsa ez az egész casting-dolog? Először én is nagyon beleéltem magam, meg minden, de az elmúlt 2 napban olyan "híreket" hallottam, hogy 150 embert keresnek zombinak, illetve most írta a kérdező is, hogy 150 kell a túlélőkből is. Akkor mi volt tulajdonképpen az, hogy "Több ezren fogtok kelleni"???!!!
Illetve egy csaj, aki zombi lesz, azt írta facebookon, hogy állítólag nagyon kevés csaj vállalja el a zombi szerepet, mert hogy kopaszra kell borotválni a fejed!? Ez azonban megint csak szöges ellentéte annak, amit a castingon mondtak, hiszen nekem a fotós csaj kifejezetten szólt a fotózásnál, hogy engedjem ki a hajam, mert minél hosszabb, annál jobb! Akkor most tulajdonképpen mi is van???
Jah, és nem beszélve arról, hogy ha állítólagosan 150-150-150 ember kell zombiból, katonából és túlélőből, akkor a neten és a méltán híres közösségi oldalakon miért nem jelentkezik több ember, hogy bekerült a statiszták közé? Össze-vissza kb. 3 embertől hallottam, hogy hívták, de abból is csak 1 volt, aki ő maga... a többi csak "a haverom bejutott" címszó alatti poszt volt.
Érdekes szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!