Miért néznek le az emberek?
Olyan rossz hogy nincs egy barátom se, családban is én vagyok a legkisebb , van egy ikertestvérem aki úgy született hogy nem tud járni,és soha nem is fog megtanulni, 6hónapra születtünk... Óvodába se volt soha barátaim, suliba sincs , és annyira bánt hogy csúfolnak engem mert nem rég Rockot hallgatok meg hasonlók... Lenéznek mert ilyet hallgatok, mert nálunk a cigányzene a menő, faluban lakom. Nagyon nem szeretek itt lakni, azért költöztünk ide mert az anyukám beteg, asztmás és nem bírta a Budapesti levegőt... Soxor még leszbinek is hívnak mert kis mellem van. 6 testvérem van és azokkal sem jövök ki jól, bunkóznak engem meg minden mert bezárkozott vagyok.. irok egy Pl-t: Lementem ceruzáért hogy tudjak rajzolni, anyu pedig rámszólt hogy ne használjam mert az a tesóm ceruzája,és szabályosan leordított ... Az egyik fiú tesóm pedig nyominak hív hogy nincs egyetlen egy barátom se.. Volt olyan mikor a suliban sexeltek, és rájuk nyitottam az ajtót.... nem csak egy eset volt már a sulimban... pedig ez csak még általános.
Probáltam barátokat szerezni de nem megy. Sokszor mondom anyunak hogy költözzünk el, de ők apuval a falusi életet szeretik, az állatokat. Nagyon nem szeretem ezt a helyet , az emberek miatt. Nincs olyan ember itt mint én. (a beszólásokat mellőzétek!) 14/L
Rajzos13!... Jó lenne ha csinálnál légyszives Facebookot ,mert akkor többet tudok veled beszélni, mert gépnél max 1-2 órát tudok lenni.:(
a nevem: Szílwiiää Sixii Jóka
Ha vagy vegyél fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!