Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért néznek le az emberek?

Miért néznek le az emberek?

Figyelt kérdés

Olyan rossz hogy nincs egy barátom se, családban is én vagyok a legkisebb , van egy ikertestvérem aki úgy született hogy nem tud járni,és soha nem is fog megtanulni, 6hónapra születtünk... Óvodába se volt soha barátaim, suliba sincs , és annyira bánt hogy csúfolnak engem mert nem rég Rockot hallgatok meg hasonlók... Lenéznek mert ilyet hallgatok, mert nálunk a cigányzene a menő, faluban lakom. Nagyon nem szeretek itt lakni, azért költöztünk ide mert az anyukám beteg, asztmás és nem bírta a Budapesti levegőt... Soxor még leszbinek is hívnak mert kis mellem van. 6 testvérem van és azokkal sem jövök ki jól, bunkóznak engem meg minden mert bezárkozott vagyok.. irok egy Pl-t: Lementem ceruzáért hogy tudjak rajzolni, anyu pedig rámszólt hogy ne használjam mert az a tesóm ceruzája,és szabályosan leordított ... Az egyik fiú tesóm pedig nyominak hív hogy nincs egyetlen egy barátom se.. Volt olyan mikor a suliban sexeltek, és rájuk nyitottam az ajtót.... nem csak egy eset volt már a sulimban... pedig ez csak még általános.

Probáltam barátokat szerezni de nem megy. Sokszor mondom anyunak hogy költözzünk el, de ők apuval a falusi életet szeretik, az állatokat. Nagyon nem szeretem ezt a helyet , az emberek miatt. Nincs olyan ember itt mint én. (a beszólásokat mellőzétek!) 14/L

2011. aug. 22. 19:28
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Ha ideges vok ezt szoktam.-.-: http://www.youtube.com/watch?v=AWggPLXeOkU ....
2011. aug. 24. 13:01
 22/28 Rajzos13 ***** válasza:
100%
Látod ez már tetszik :)! Nekem ez jön be meg persze a régi klasszikusok gondolok itt AC DC, Van Halen, Black Sabath ilyesmi.
2011. aug. 24. 18:06
 23/28 Rajzos13 ***** válasza:
100%
Ja és azért jó lenne ha néha fent lennél MSNen ha már csináltam! Majd írd már le akár ide is, hogy pontosan mikor vagy fent mert a délután az elég tág fogalom :) Béke
2011. aug. 24. 18:10
 24/28 anonim ***** válasza:
43%
Talán mert bunkó vagy :/
2011. aug. 26. 12:28
 25/28 A kérdező kommentje:
Te is ugyanolyan vagy mint a suliban a többiek, elötte minősítesz engem, de nem ismersz engem.:( :'( Utálom az ilyeneket! Ha szeretnék barátkozni, akkor miért lennék bunkó? ...
2011. aug. 26. 22:12
 26/28 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy nem szólok senkinez sem! Azért utálnak mert én nem vagyok olyan "feltünési viszketegsgégben." szenvedő mint, a többi lány, az osztályomból. Azért nem bírnak, szerintem...
2011. aug. 26. 22:15
 27/28 A kérdező kommentje:

Rajzos13!... Jó lenne ha csinálnál légyszives Facebookot ,mert akkor többet tudok veled beszélni, mert gépnél max 1-2 órát tudok lenni.:(

a nevem: Szílwiiää Sixii Jóka

Ha vagy vegyél fel!

2011. aug. 28. 14:41
 28/28 anonim válasza:
Szia én is hallgatok BVB-t és rám olyanokat mondanak h: emo, rocker meg h vagdosom magam ami tökre nem igaz, csak most már egyre gyakrabban hordok feketét és ezt hallgatom. Amúgy engem is könnyen meg lehet bántani. Na én amikor sírhatnékom volt mert piszkáltak, ne adj isten sírtam is akkor egyfolytában BVB interjúkat meg zenét hallgattam mert ők hatottak rám a legjobban :3 nem tom te milyen zenéket hallgatsz vagyis h milyen mondanivalójúkat csak a bvb-t tom...nekem ők tanították meg h ne adjam fel és ne foglalkozzak az utálkozókkal. Igen sajna nagyon gyakori h. az emberek látásból ítélnek de ne nézz rájuk és menj tovább. Tudom h ez nehéz mert legszívesebben leordítanám őket de akkor csak rosszabb lesz. Szóval alapvetően élj úgy ahogy szeretnél és ne érdekeljen más mit gondol :)
2013. febr. 3. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!