Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért néznek rám furán az...

Miért néznek rám furán az emberek?

Figyelt kérdés

Egy átlag alakú , kék szemű, szőke hajú lány vagyok. Az öltözködésem teljesen normális.

De az emberek furán néznek rám vagy "nem néznek rám" Tehát olyan furák, mintha vér folyna az orromból, vagy nem is tudom! Szerintetek miért lehet ez?

(kérlek ne válaszoljatok bunkón! Ez csak érdekel engem hátha valaki tudd segíteni, vagy hasonló történik vele is!)

2010. febr. 26. 04:43
 1/8 anonim ***** válasza:

hát ha az öltözködésed csak neked normális azt épp megbámulhatják vagy épp nem

egyébként lehet még üldözési mánia is ez kényszeres és azthiheted hogy direkt bámulnak vagy direkt néznek másfelé

Bye Peti

2010. febr. 26. 04:55
 2/8 A kérdező kommentje:

Az ölrözködésem: vagy csőszérú nacik vagy trapéz szárú de a combnál és fenéknél tapad! polók: bármilyen lehet annyi a lényeg , hogy szines legyen (sárga,lila,kék,piros)

Pulcsi: Szeretem a nőies pulcsikat!

Kabát: Vagy a fekete , vagy a lila vagy az aranyszinű kabátom! Szerintem ebben az öltözködésben semmi extrém nincs amiért megbámuljanak! :S normális és elegánsak! :D

Az üldözési mánia meg pff... nem hoszem . hogy olyanom lenne,

2010. febr. 26. 05:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak beképzeled magadnak. Azt hiszed hogy mindenki néz, ezért te is figyelsz mindenkit hogy mikor néznek rád és ők ezt veszik észre. Ne aggódj az utcán nem érdekelsz senkit, szokj le róla, nyugodtabb lesz az életed.
2010. febr. 26. 05:36
 4/8 anonim ***** válasza:
tégy be egy képet!!!
2010. febr. 26. 08:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy jól nézel ki, és azért bámulnak! Nem?
2010. febr. 26. 09:04
 6/8 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján elég jól nézhetsz ki, valószínű, hogy ezért.
2010. febr. 26. 10:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Biztos csinos vagy! Az emberek rettentő irigyek tudnak lenni.
2010. febr. 26. 12:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a bókokat ^^
2010. febr. 26. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!