Miért néznek rám furán az emberek?
Egy átlag alakú , kék szemű, szőke hajú lány vagyok. Az öltözködésem teljesen normális.
De az emberek furán néznek rám vagy "nem néznek rám" Tehát olyan furák, mintha vér folyna az orromból, vagy nem is tudom! Szerintetek miért lehet ez?
(kérlek ne válaszoljatok bunkón! Ez csak érdekel engem hátha valaki tudd segíteni, vagy hasonló történik vele is!)
hát ha az öltözködésed csak neked normális azt épp megbámulhatják vagy épp nem
egyébként lehet még üldözési mánia is ez kényszeres és azthiheted hogy direkt bámulnak vagy direkt néznek másfelé
Bye Peti
Az ölrözködésem: vagy csőszérú nacik vagy trapéz szárú de a combnál és fenéknél tapad! polók: bármilyen lehet annyi a lényeg , hogy szines legyen (sárga,lila,kék,piros)
Pulcsi: Szeretem a nőies pulcsikat!
Kabát: Vagy a fekete , vagy a lila vagy az aranyszinű kabátom! Szerintem ebben az öltözködésben semmi extrém nincs amiért megbámuljanak! :S normális és elegánsak! :D
Az üldözési mánia meg pff... nem hoszem . hogy olyanom lenne,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!