Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért néznek le az emberek?

Miért néznek le az emberek?

Figyelt kérdés

Olyan rossz hogy nincs egy barátom se, családban is én vagyok a legkisebb , van egy ikertestvérem aki úgy született hogy nem tud járni,és soha nem is fog megtanulni, 6hónapra születtünk... Óvodába se volt soha barátaim, suliba sincs , és annyira bánt hogy csúfolnak engem mert nem rég Rockot hallgatok meg hasonlók... Lenéznek mert ilyet hallgatok, mert nálunk a cigányzene a menő, faluban lakom. Nagyon nem szeretek itt lakni, azért költöztünk ide mert az anyukám beteg, asztmás és nem bírta a Budapesti levegőt... Soxor még leszbinek is hívnak mert kis mellem van. 6 testvérem van és azokkal sem jövök ki jól, bunkóznak engem meg minden mert bezárkozott vagyok.. irok egy Pl-t: Lementem ceruzáért hogy tudjak rajzolni, anyu pedig rámszólt hogy ne használjam mert az a tesóm ceruzája,és szabályosan leordított ... Az egyik fiú tesóm pedig nyominak hív hogy nincs egyetlen egy barátom se.. Volt olyan mikor a suliban sexeltek, és rájuk nyitottam az ajtót.... nem csak egy eset volt már a sulimban... pedig ez csak még általános.

Probáltam barátokat szerezni de nem megy. Sokszor mondom anyunak hogy költözzünk el, de ők apuval a falusi életet szeretik, az állatokat. Nagyon nem szeretem ezt a helyet , az emberek miatt. Nincs olyan ember itt mint én. (a beszólásokat mellőzétek!) 14/L

2011. aug. 22. 19:28
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:

Nagyon nem szeretem a tömeget, nem érdekel nagyon semmi. Nagyon sokszor megszerettem volna változni de nem megy! Sokszor nem értem miért néznek le ennyire, annyira bunkóak velem pedig én nem szólok be nekik hogy cigányzenét hallgatnak de ők mégis, fele suli cigányokból áll össze, nem telik el olyan nap hogy ne szólnának be az utcán főleg a suliban legalább 10x

Sokszor vágdosom magam, de erről már leszoktam valamennyire próbálok erős lenni és nagyon nehezen megy. Néha az öngyilkosságra is gondoltam..:/

2011. aug. 22. 19:46
 2/28 anonim válasza:

Hát figyelj. Én is ismerem ezt a helyzetet. Az embereknek van egy olyan rossz tulajdonságuk, hogyha nincs mit csinálniuk, keresnek maguknak elfoglaltságot. Ilyenekből indulnak ki a csúfolódások, mások zrikálása sztorik. Falun elég ingerszegény a környezet, úgyhogy ott gyakoribbak ezek a történetek,(szerintem). Hozzáteszem én is éltem faluban 14 évig. Ott fejeztem be az általánost. Az a tanácsom, hogy ne foglalkozz ezekkel az emberekkel, nem érnek meg annyit. Nemsokára biztosan jön a középiskola és akkor jó eséllyel visszamehetsz a városba. Meglátod akkor sokkal jobb lesz, majd írj, h mi történt.

15/L

2011. aug. 22. 19:48
 3/28 anonim válasza:
Istenem. A vágdosást és az öngyilkosság ötletét is felejtsd el.
2011. aug. 22. 19:50
 4/28 anonim válasza:

Ha lenne kedved beszélgetni ezekről a dolgokról vkivel, szívesen megadom az msn-emet.

a legelső voltam

2011. aug. 22. 19:59
 5/28 anonim válasza:
Testi dolgokat hagyd ki mert még fejlődni fogsz.Zene probléma szerintem csak irigyek.a család az meg család...de próbálj nyitott leni meg érdekeljen sok minden sztárok sport divat stb
2011. aug. 22. 20:10
 6/28 A kérdező kommentje:
Próbáltam megváltozni, de nem nagyon megy...:(
2011. aug. 22. 20:17
 7/28 A kérdező kommentje:

Facebookon a nevem: Szílwiiää Sixii Jóka

első válaszolónak.

Köszti amit irtatok, majd idővel remélem változom.:) De igazából barátokra akarok számítani akik tényleg azok lennének, és mindenre számíthatok ha baj van! :(

2011. aug. 22. 20:21
 8/28 anonim ***** válasza:
nézz szépen a szemükbe és kérdezd meg tőlük: ÉS AKKOR MI A F*SZ VAN?
2011. aug. 23. 00:49
 9/28 Rajzos13 ***** válasza:
Ez most vicc? most kb. leírtad az én sztorimat egy az egybe. Jó azért nem teljesen mert én 21 vok és fiú. De a piszkálódást a stílusom miatt én is megkaptam az általánosban még a középiskola elején is. Én azt mondom a Rockban benne van minden érzelem ami csak kell. Akik cigányzenét hallgatnak azok meg nincsenek olyan értelmi szinten mint te. Ha piszkálnak az csak azért van mert éretlen kis hülye gyerekek hozzád képest és igen a középiskola már sokkal könnyebb lesz ilyen szempontból. Soha ne add fel az életed hidd el minden jóra fordul hogy mikor azt ne kérdezd még én is erre várok. :)
2011. aug. 23. 08:42
 10/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,nagyon aranyosak vagytok.:) Még sajnos van egy évem, az általánosból.

Beatrix Csontos

it is

bocs hogy ijent mondok neked de

belöled sosem lesz emos

XD

mert az emosak nem harisnyába szoktak járni télen

de bocsi

ha m,eg sértetele

nem szándékos volta

amugy

XD

augusztus 3.Szílwiiää Sixii Jóka

az EMO az nem stilus hanem egy életérzés de mind1

augusztus 3.Beatrix Csontos

de te nem az vagy mert egy kiss nyomi inkább de bocsi hagyuk

ja esz meg én is tom

augusztus 3.Beatrix Csontos

XD

XD

XD

nah mi van M???????????????

meg akat a lemez

XD

augusztus 3.Szílwiiää Sixii Jóka

inkább hagyjuk..-.-

2011. aug. 23. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!