Miért néznek le az emberek?
Olyan rossz hogy nincs egy barátom se, családban is én vagyok a legkisebb , van egy ikertestvérem aki úgy született hogy nem tud járni,és soha nem is fog megtanulni, 6hónapra születtünk... Óvodába se volt soha barátaim, suliba sincs , és annyira bánt hogy csúfolnak engem mert nem rég Rockot hallgatok meg hasonlók... Lenéznek mert ilyet hallgatok, mert nálunk a cigányzene a menő, faluban lakom. Nagyon nem szeretek itt lakni, azért költöztünk ide mert az anyukám beteg, asztmás és nem bírta a Budapesti levegőt... Soxor még leszbinek is hívnak mert kis mellem van. 6 testvérem van és azokkal sem jövök ki jól, bunkóznak engem meg minden mert bezárkozott vagyok.. irok egy Pl-t: Lementem ceruzáért hogy tudjak rajzolni, anyu pedig rámszólt hogy ne használjam mert az a tesóm ceruzája,és szabályosan leordított ... Az egyik fiú tesóm pedig nyominak hív hogy nincs egyetlen egy barátom se.. Volt olyan mikor a suliban sexeltek, és rájuk nyitottam az ajtót.... nem csak egy eset volt már a sulimban... pedig ez csak még általános.
Probáltam barátokat szerezni de nem megy. Sokszor mondom anyunak hogy költözzünk el, de ők apuval a falusi életet szeretik, az állatokat. Nagyon nem szeretem ezt a helyet , az emberek miatt. Nincs olyan ember itt mint én. (a beszólásokat mellőzétek!) 14/L
CSINÁLJ EGY SZERVERT VAGY EGY OLDALT AHOVA MEG HÍVHATSZ EMBEREKET AKIKEL TUDSZ BESZÉLNI ÜDV RAFI www.jatekforum.ucoz.hu
KATT Rá HOGY EZ LEGYEN AZ ELSő KÉP:www.kepmegosztas.com/kepek/state-of-war-xofotnik-visza-teres/ JA ÉS TUD HOGY NEM IS MERLEK DE HAVEROD LENÉK TUDOD NEKEM MINDEGY KI MIT HALLGAT VAGYS KI MI VAGY HONNAn JÖT NEKEM CSAK EGY SZÁMÍT HOGY MINDEKI BARÁTNAk TARTSON.
Köszi.:D
De én nem játszok internetes játékokkal.:/
http://www.youtube.com/watch?v=HNEC735juI4&feature=related
Ilyeneket hallgatok, ez a kedvenceim egyike!:)
leirom milyeneket szoktam:) : Black Viel Brides, Escape The Fate, Brokencyde,Skillet, WTBWB, Eyes Set To Kill, T.a.T.u, Evanescence, Bullet for My Valentine... Ezeket legtöbbször..:) Most azért hallgatok ilyen "gyenge rockot" mert nem rég átvágott egy fiú. :'( :'( :'( ...
Megbeszéltem egy pasival hogy találkozom vele, de nem jött el a találkozásra, és nem rég 3 hét után tegnap előtt, írta hogy karambolozott. Én nem hiszem el neki mert olyan hihetetlen amiket mondd, hogy Lamborghini autója van meg minden....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!