Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért néznek le az emberek?

Miért néznek le az emberek?

Figyelt kérdés

Olyan rossz hogy nincs egy barátom se, családban is én vagyok a legkisebb , van egy ikertestvérem aki úgy született hogy nem tud járni,és soha nem is fog megtanulni, 6hónapra születtünk... Óvodába se volt soha barátaim, suliba sincs , és annyira bánt hogy csúfolnak engem mert nem rég Rockot hallgatok meg hasonlók... Lenéznek mert ilyet hallgatok, mert nálunk a cigányzene a menő, faluban lakom. Nagyon nem szeretek itt lakni, azért költöztünk ide mert az anyukám beteg, asztmás és nem bírta a Budapesti levegőt... Soxor még leszbinek is hívnak mert kis mellem van. 6 testvérem van és azokkal sem jövök ki jól, bunkóznak engem meg minden mert bezárkozott vagyok.. irok egy Pl-t: Lementem ceruzáért hogy tudjak rajzolni, anyu pedig rámszólt hogy ne használjam mert az a tesóm ceruzája,és szabályosan leordított ... Az egyik fiú tesóm pedig nyominak hív hogy nincs egyetlen egy barátom se.. Volt olyan mikor a suliban sexeltek, és rájuk nyitottam az ajtót.... nem csak egy eset volt már a sulimban... pedig ez csak még általános.

Probáltam barátokat szerezni de nem megy. Sokszor mondom anyunak hogy költözzünk el, de ők apuval a falusi életet szeretik, az állatokat. Nagyon nem szeretem ezt a helyet , az emberek miatt. Nincs olyan ember itt mint én. (a beszólásokat mellőzétek!) 14/L

2011. aug. 22. 19:28
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Ezt írta csak úgy, facebookon nem értem miért írt rám... :/
2011. aug. 23. 12:58
 12/28 Rajzos13 ***** válasza:
100%
Az ilyen emberek érzelmi nyomorékok. Aki meg ilyeneket irkál az csak a saját gyengeségét vetíti ki ezzel rád.Mert látja, hogy te kicsit érzékenyebb vagy mint ő. Mutass egy kis önbizalmat és engedd el a füled mellett az ilyeneket.Hidd el ha nem foglalkozol az ilyen emberekkel egy idő után megunja. Azt lássák rajtad hogy te azért sem veszed magadra ezeket. Mutasd meg, hogy te okosabb vagy ennél. Micsoda beszólogat hát ki ő? Mitől jobb nálad? Elmondom én hát ő egy senki. Fogd fel így és szerintem jobb lesz.
2011. aug. 23. 17:35
 13/28 anonim válasza:

CSINÁLJ EGY SZERVERT VAGY EGY OLDALT AHOVA MEG HÍVHATSZ EMBEREKET AKIKEL TUDSZ BESZÉLNI ÜDV RAFI www.jatekforum.ucoz.hu

KATT Rá HOGY EZ LEGYEN AZ ELSő KÉP:www.kepmegosztas.com/kepek/state-of-war-xofotnik-visza-teres/ JA ÉS TUD HOGY NEM IS MERLEK DE HAVEROD LENÉK TUDOD NEKEM MINDEGY KI MIT HALLGAT VAGYS KI MI VAGY HONNAn JÖT NEKEM CSAK EGY SZÁMÍT HOGY MINDEKI BARÁTNAk TARTSON.

2011. aug. 23. 18:31
 14/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ilyen együttérző vagy, nagyon jól esik!:)))) Csak az a baj velem, hogy nagyon könnyen elkezdek sírni, már óvodába volt ilyen pszichológus, mondta h vigyázzak majd suliba az ilyenekkel mert engem könnyen bántani lehet... Oviba is sokan bántottak engem mert tudják hogy engem könnyen meglehet bántani... Anyu szerint azért van mert koraszülött vagyok.:/ Próbáltam soxor erős lenni de mindig elsírtam magam.:/
2011. aug. 23. 18:37
 15/28 A kérdező kommentje:

Köszi.:D

De én nem játszok internetes játékokkal.:/

2011. aug. 23. 18:40
 16/28 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=HNEC735juI4&feature=related

Ilyeneket hallgatok, ez a kedvenceim egyike!:)

2011. aug. 23. 18:57
 17/28 Rajzos13 ***** válasza:
100%
Szia csináltam msn-t és már fel is vettelek.
2011. aug. 23. 21:54
 18/28 Rajzos13 ***** válasza:
100%
Meg hallgattam azt a számot hát nemigazán az én világom.Én kicsit keményebb rockot hallgatok.Végül is nem rossz csak nekem nem ez jön be.Te mikor vagy fent msnen?Ha beszélgetni akarsz én kb 5-6 felé már elérhető vagyok.Bár az is lehet hogy még előbb is. Majd kiderül az a gond hogy nemcsak én használom ezt a gépet.
2011. aug. 24. 11:07
 19/28 A kérdező kommentje:

leirom milyeneket szoktam:) : Black Viel Brides, Escape The Fate, Brokencyde,Skillet, WTBWB, Eyes Set To Kill, T.a.T.u, Evanescence, Bullet for My Valentine... Ezeket legtöbbször..:) Most azért hallgatok ilyen "gyenge rockot" mert nem rég átvágott egy fiú. :'( :'( :'( ...

Megbeszéltem egy pasival hogy találkozom vele, de nem jött el a találkozásra, és nem rég 3 hét után tegnap előtt, írta hogy karambolozott. Én nem hiszem el neki mert olyan hihetetlen amiket mondd, hogy Lamborghini autója van meg minden....

2011. aug. 24. 12:41
 20/28 A kérdező kommentje:
én délután szoktam lenni, nagyon nem is szoktam lenni gépnél, inkább rajzolni szoktam legtöbbször Anime-t. Meg zenét hallgatok egész nap.:) Este meg kiszoktam menni sétálni, az uokatesómmal.
2011. aug. 24. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!