Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most már elegem van. Mit...

Most már elegem van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

augusztus huszadikán unokabátyjám addig erősködött amíg ittam két kicsi korty boros de inkább kólás bort(csak a kűlát lehetett érezni) de utána nem ittam és tényleg csak picit! anyáék ma reggel lesüvöltötték a fejem hogy ''hogy merek alkoholt inni még csak 13 éves vagyok ha a bátyjámmal

megyek akkor ne mcsinálhatom amit ő vagy akkor kapnék sört'' és most totál alkoholistának kezelnek. Megoldás vagy valami? Már tökre rosszul esik kint lenni anyáékkal 2 percig is

13/F

2011. aug. 21. 09:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Lesz mit mesélni majd az unokáidnak. :)
2011. aug. 21. 10:06
 2/3 anonim ***** válasza:
jaj semmi baj ..majd elfelejtik :D:D 10 év múlva ezen fogtok nevetni ..viszont most legyél nagyon jó kislány és csinálj sok házimunkát ..a helyzet gyorsan fog javulni :D
2011. aug. 21. 10:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Fiú az a lány.
2011. aug. 21. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!