Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mostmár elegem van, nem tudom...

Mostmár elegem van, nem tudom mit csináljak anyámmal, hogyan felejthetheten el vele a kalapját? Lent a történet:

Figyelt kérdés

Amikor még kisebb voltam , anyám jött értem az iskolából,és nagyon fujt a szél. Annyira,hogy elfujta ,hogy elfujta a kedvenc kalapját a fejéről..Énis láttam az eseményeket,ahogy anyám,eldobta a biciglit,és szaladt mint egy gyors nyúl a kalap után. Szégyenemben,nem tudtam mitcsinálni,csak néztem,hogy mi folyik. 10 perc kisérlet után,nem sikerült "elkapnia " a kalapját. Szidta is ám rendesen..

Hazaértünk akkor,és azóta vagyis több mint 5 éve mindennap ez a téma.. Vettem születésnapjára,egy gyönyörű kalapot,de nemfogadta el,földhöz vágta és megtaposta,és nekem meg a páromnak, azt mondta ,hogy,idézem : " Nekem nem kell ez a kalap,keressétek meg a kedvencemet..! "

De van még egy baki..Láttam a szomszéd fején egy hasonló kalapot,de nem merek szólni anyámnak,azért mert megverné a szomszédot...És akkor jajj nekünk..

Mit tehetnék? Sűrgős választ kérek,mert már csupálom m hajam miatta..Elegem van a kalapokból,meg alátványából..Már kalapfóbiám van..

20/L

2011. jan. 9. 18:33
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
neeee :D:D
2011. jan. 9. 18:35
 2/29 A kérdező kommentje:
- hogy elfújta
2011. jan. 9. 18:35
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát, most már én is kész vagyok.
2011. jan. 9. 18:37
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Amikor 15 éves voltál még érted járt a suliba?
2011. jan. 9. 18:38
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Nincs véletlenül pszichés betegsége anyádnak? 5 éve síratni egy kalapot, röhely.Az meg nem vall valami jómodorra, ahogy az ajándékotokat fogadta.
2011. jan. 9. 18:38
 6/29 anonim ***** válasza:
78%
:D Köszi, h megnevetettél.
2011. jan. 9. 18:39
 7/29 anonim ***** válasza:
26%
Hű de unatkoznak egyesek :)
2011. jan. 9. 18:39
 8/29 anonim ***** válasza:
66%
ez vagy kamu vagy nemtom:DDDDDDDDDDDDDDDD
2011. jan. 9. 18:41
 9/29 anonim ***** válasza:
46%
Köszönjük, ezt a remek KAMU kérdést!
 10/29 anonim ***** válasza:
Ez most tényleg komoly? :))) Mert elég furcsa történet!
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!