Mostmár elegem van, nem tudom mit csináljak anyámmal, hogyan felejthetheten el vele a kalapját? Lent a történet:
Amikor még kisebb voltam , anyám jött értem az iskolából,és nagyon fujt a szél. Annyira,hogy elfujta ,hogy elfujta a kedvenc kalapját a fejéről..Énis láttam az eseményeket,ahogy anyám,eldobta a biciglit,és szaladt mint egy gyors nyúl a kalap után. Szégyenemben,nem tudtam mitcsinálni,csak néztem,hogy mi folyik. 10 perc kisérlet után,nem sikerült "elkapnia " a kalapját. Szidta is ám rendesen..
Hazaértünk akkor,és azóta vagyis több mint 5 éve mindennap ez a téma.. Vettem születésnapjára,egy gyönyörű kalapot,de nemfogadta el,földhöz vágta és megtaposta,és nekem meg a páromnak, azt mondta ,hogy,idézem : " Nekem nem kell ez a kalap,keressétek meg a kedvencemet..! "
De van még egy baki..Láttam a szomszéd fején egy hasonló kalapot,de nem merek szólni anyámnak,azért mert megverné a szomszédot...És akkor jajj nekünk..
Mit tehetnék? Sűrgős választ kérek,mert már csupálom m hajam miatta..Elegem van a kalapokból,meg alátványából..Már kalapfóbiám van..
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!