Mostmár elegem van, nem tudom mit csináljak anyámmal, hogyan felejthetheten el vele a kalapját? Lent a történet:
Amikor még kisebb voltam , anyám jött értem az iskolából,és nagyon fujt a szél. Annyira,hogy elfujta ,hogy elfujta a kedvenc kalapját a fejéről..Énis láttam az eseményeket,ahogy anyám,eldobta a biciglit,és szaladt mint egy gyors nyúl a kalap után. Szégyenemben,nem tudtam mitcsinálni,csak néztem,hogy mi folyik. 10 perc kisérlet után,nem sikerült "elkapnia " a kalapját. Szidta is ám rendesen..
Hazaértünk akkor,és azóta vagyis több mint 5 éve mindennap ez a téma.. Vettem születésnapjára,egy gyönyörű kalapot,de nemfogadta el,földhöz vágta és megtaposta,és nekem meg a páromnak, azt mondta ,hogy,idézem : " Nekem nem kell ez a kalap,keressétek meg a kedvencemet..! "
De van még egy baki..Láttam a szomszéd fején egy hasonló kalapot,de nem merek szólni anyámnak,azért mert megverné a szomszédot...És akkor jajj nekünk..
Mit tehetnék? Sűrgős választ kérek,mert már csupálom m hajam miatta..Elegem van a kalapokból,meg alátványából..Már kalapfóbiám van..
20/L
18:47!
Ugye, hogy ugye? Ezen a részen betegre röhögtem magam... :D
Ilyen nincs!
mond már neki,hogy már nem is lesz meg. 5 ÉVE? az rohadtsok. ha nem is vette fel valaki akkor is már a nap kisütötte,elázott,sáros meg lehet szét is van szakadva. aánlom hogy addig keresd az internetem az a roh*dt kalap hasonmást,míg egy ugynolyat nem találsz,aztán meg mond neki,hogy B+ megtaláltam a kalapodat. van egy olyan is az internetem hogy Kedves anya/apa! hozzámentem egy nálam 20 évvel öregebb pasihoz,elszöktünk itthonró mostmár az erdőben fogunk élni,és mivel rájöttünk hogy a marihuana egészséges,így azt fogunk termeszteni. már gyereket város,nemsokára mama/papa leszel! el lakókocsiban élünk kicsit éhezünk,szakadtak a ruháink,de boldogak vagyunk!
U.I.: ez persze nem igaz,itt vagyok a szomszédba,csak meg akartam mutatni hogy van annál szörnyűbb is mintha a Fradi kikap az Újpesttől.valami ilyesmi volt,ajánlom hogy te is írj egy ilyet,és csak annyival módosícsd hogy csak meg akartam mtatni hogy van annál szörnyűbb is mintha elvesztenél egy kalapot. én bisztos valami ilyet írnék,és mire megtalálja elmennék valahova hogy ne legyek otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!