Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mostmár elegem van, nem tudom...

Mostmár elegem van, nem tudom mit csináljak anyámmal, hogyan felejthetheten el vele a kalapját? Lent a történet:

Figyelt kérdés

Amikor még kisebb voltam , anyám jött értem az iskolából,és nagyon fujt a szél. Annyira,hogy elfujta ,hogy elfujta a kedvenc kalapját a fejéről..Énis láttam az eseményeket,ahogy anyám,eldobta a biciglit,és szaladt mint egy gyors nyúl a kalap után. Szégyenemben,nem tudtam mitcsinálni,csak néztem,hogy mi folyik. 10 perc kisérlet után,nem sikerült "elkapnia " a kalapját. Szidta is ám rendesen..

Hazaértünk akkor,és azóta vagyis több mint 5 éve mindennap ez a téma.. Vettem születésnapjára,egy gyönyörű kalapot,de nemfogadta el,földhöz vágta és megtaposta,és nekem meg a páromnak, azt mondta ,hogy,idézem : " Nekem nem kell ez a kalap,keressétek meg a kedvencemet..! "

De van még egy baki..Láttam a szomszéd fején egy hasonló kalapot,de nem merek szólni anyámnak,azért mert megverné a szomszédot...És akkor jajj nekünk..

Mit tehetnék? Sűrgős választ kérek,mert már csupálom m hajam miatta..Elegem van a kalapokból,meg alátványából..Már kalapfóbiám van..

20/L

2011. jan. 9. 18:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de az én kedvenc részem, hogy: "szaladt mint egy gyors nyúl a kalap után"

:D :D

2011. jan. 9. 18:42
 12/29 A kérdező kommentje:
Ez komolyan megtörtént.. Nem értem minek írnék kamut..Elég nagy bajban vagyok mostmár..
2011. jan. 9. 18:42
 13/29 anonim ***** válasza:
K*rva jó lehetett amikor megtaposta.
2011. jan. 9. 18:43
 14/29 anonim ***** válasza:
75%
Uszítsd rá a szomszédra!Ès légyszi meséld el,hogy mi volt!
2011. jan. 9. 18:44
 15/29 anonim válasza:
48%
Én 5 év után sz*rnék már az egészre.Mond meg anyádnak,hogy az a kalap 5 éve eltűnt,soha nem fogja már visszakapni.Szerintem más a baja.Például elvesztette a férjét és soha nem kaphatja már vissza=elvesztette a kedvenc kalapját és akármilyet hozol neki,az igazit már úgysem kapja vissza.Nem történt valami a családban,amivel azonosíthatja ezt a kalapos dolgot?
2011. jan. 9. 18:45
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez az a kalap lehetett, amit én találtam pár éve? Jaj,ne...
2011. jan. 9. 18:46
 17/29 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy megmondom neki,hogy a szomszéd fején láttam..De amiyen gebe a szomszéd,anyám szétverné..
2011. jan. 9. 18:47
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Éreztem, hogy ma még fogok egy nagyot röhögni!

"szaladt mint egy gyors nyúl a kalap után" - Szalacsi elbújhat:)

2011. jan. 9. 18:47
 19/29 anonim ***** válasza:

nem lehet hogy olyantól kapta , aki már meghalt, de nagyon közel állt hozzá?..ha lehet beszélgetnetek kéne vele..hogy az csak egy kalap volt..de az emlék vele marad..

(ha mégse ez a helyzet bocsi, csak ilyenkor szoktak tárgyakhoz leginkább ragaszzkodni..)

2011. jan. 9. 18:48
 20/29 A kérdező kommentje:
A kedves anyósától kapta a kalapot.
2011. jan. 9. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!