Segítség! Az osztályban van egy lány és már nagyon elegem van belőle mert ellenemuszít mindkit. Mit csináljak? . Lent!
legnagyobb ellenségem:) és miután hiányzás után jött suliba (azt tudni kell hogy nagyon sokan nem bírják)nagyon "kezdi" azt hogy uszítgat mindkit ellenem...most azt terjeszti hogy én azt mondogattam mindkinek hogy ne legyen a haverja neki... de van egy lány (eddig azthittem h krva jó bnőm) de kiderűlt hogy egy nagyon nagyon kétszinű lány:/..és előtte neki persze sokmindent elmondtam (mindig aztmondta h így utálja azt a csajt meg úgy..mostmeg vele lóg állandóan)...és már 1-2 lány már átpártolt hozzá(pedig mindig azt mondták h útálják)...(de ez a lány ez egy csalizós (tanár+diákokkal egyaránt)(és már nagyon sok mindenkinek elege van belőle!)
mert inkább ez a lány pénzel "veszi meg őket"
mit csinállhatnék hogy észrevegyék magukat?
főleg ezzel a lánnyal mitcsináljak?(már nemtudom nemészrevenni..6évig próbálkoztam)!!!mit mondjak neki?mert már megtudnám fojtani xD!!ÚTÁLOM =)
és azzal a lánnyal akit eddig azthittem h a bnőm(egy csomü titkot elmondtam neki:S)tudom nem kéne fogalkoznom vele de annyira jóvolt vele lógni meg beszélgetni(nagyon hasonlítunk sokmindenbe)
olyan rossz útálom:'(
SEGÍTSETEK
köszi
hát sajna a verekedés nem"divat" a suliba:)
eléggé jó,erős:D
gimi(de én 13vagyok=)
én vmi olyasmire gondoltam h "sírjon" xD
mert bmeg olyanon sírt h:táborba réémtörténeteket meséltünk..és elkezdett sírni:DXD lool:D
nemmert felkelni az ágyból(persze én meséltem xDDDDD)
köszi az ötletet de nemnagyon szték..mert a végén kiderül h én kezdtem el hazudni és buum:S:D:D
de jó azért:D
thx:D:D
a sörétes puskát mondtam épp a bnőmnek xDDDDDD :D
köszi(Y)
tetszik a komment:)
(utolsó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!