Az lenne a gondom hogy simson s50b-m van 16n1es karbival és alapjárat van de szerintem sok levegőt kap mert lassabban áll vissza alapra, de viszont ha megyek vele 3. -ban és ráhúzom akkor viszont nem pörög ki meg nem gyorsul. Mit tudnék állítani még?
Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 22:41
2/3 anonim válasza:
Meg a suber tűn lehet felljebb val ljjebb kéne állítani. esetleg az úszó nagyon kevéske üzemanyagot enged be a karbi tartályába. De ha a rézdüzniket egy jó csavarhúzóval kitekered és megpucolod. pldául kompresszorral. vagy ha nincs ilyen akkor veszel egy sze motorszelep/ bicigliszelep átalakítót és kisétálsz egy benzinkútra ott szokott lenni pumbagép. :D
3/3 A kérdező kommentje:
Hát most raktam fel ezt a karbit és még beállítás alatt van, de már próbáltam a tűn állítani fel és le 1et de nem tapasztaltam változást, a karbi viszont tiszta mert kilett pucolva rendesen. Még a szinten állítok meg kicserélem a főfuvókát 67-ről 70-re talán segít.
2011. aug. 19. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!