Kinek hiányzik egy igaz barát/barátnő?
Nekem nincs nagyon igaz barátnőm,és ezért akarok egyet,mert barátnőő mindig kell.
2011. aug. 19. 15:05
12/20 zExcalibur válasza:
Nekem se igaz se alkalmi baratnom nincs pedig nem vagyok sem hulye sem ronda csak oreg. 32 eves es nem tud egy no se ujat mutatni. Sajnos, mindegyik magyar no csak maganak es a penznek (oromoknek, utazasnak) el. Pedig jol is keresek csak idom keves szarakodni a nokkel.
2011. aug. 19. 17:33
Szerintem vagy túl nagyok az elvárásaink, vagy tényleg nem tud senki se IGAZ barát lenni. Nekem a "legjobb barátnőimmel" mindig voltak "gondok". Az egyik irigy volt rám, a másik pasit szedett el tőlem, a harmadikkal bizonyos dolgokról nem lehetett beszélni, a negyedik inkább egy másik lány "legjobb barátnője" akart lenni (olyané, aki meg sem becsülte őt..), aztán volt akiről kiderült, hogy hazugságokat terjeszt rólam, a másik időnként kiröhögött (de mikor sulit váltottam, bőgött utánam), szóval nekem ilyen "legjobb barátaim" voltak. Jah nem beszélve a fiú barátokról, akik miután összejöttek vkivel, már nem érezték fontosnak a barátságomat, stb. :) Én irigylem azokat, akiknek van "igaz" barátja..de szerintem ilyen tényleg nagyon ritka..vagy lehet h tényleg fogcsikorgatva kell elfogadnunk bizonyos dolgokat...Szánalmas.
zExcalibur, ha nem "szarakodni" akarsz a nőkkel, hát mit? Szerintem a legszebb időszak az udvarlás és az ismerkedés időszaka... de lehet egyedül vagyok ezzel.
2011. aug. 22. 17:24
14/20 A kérdező kommentje:
korrekt válasz Móka es kacagás :)
15/20 anonim válasza:
Nekem sincs igaz barátnőm, pedig 26éves fejjel visszagondolva összesen 2 igaz barátnőm volt.És mind a kettő kihasznált: összeveszített az akkori pasimmal, a másik meg elszedte a pasimat.de akárhányszor próbálok igaz barátra lelni mindig padlót fogok és kezdem úgy érezni hogy ilyen nincs.
2011. nov. 26. 19:26
2012. jan. 26. 19:26
17/20 A kérdező kommentje:
Nekeem!
De mind a kettőből jó volna..
Az az igazság hogy akikkel felnőttem mind elmentek már külön családot alapítani messzire. Van olyan jóbarátom akiről 4 éve nem is hallottam.
2012. jan. 27. 17:34
19/20 anonim válasza:
Nekem volt egy, kb. 5 évig nagyon jóban voltunk, de aztán megváltozott, teljesen más lett, így eltávolodtunk egymástól. A mostani barátaim is kezdenek köc$ögök lenni, pedig kb. 1 éve ismerem őket. Sajnos nehéz találni, mert pl.: az osztályom 3/4 része ovis szinten van, a többi 1/4-el barátkozok, de ők se nagyon értelmesek.
2012. jan. 28. 13:18
az első kommentelő vagyok az1. barátnőm egyfolytába hazudott nekem a 2. akivel most is vagyok az túl nem is tudom túl egyszerű ember semmi személyisége nincs naon unom magam vele annyi személyisége van h sportos más nincs (ha az egyáltalán személyiséghez fogható) :// nekem annyi elvárásom van h legyen vicces meg valamilyen mértékben kedves is más nincs
2012. febr. 12. 20:17
Kapcsolódó kérdések: