Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet valaki neonáci a nélkül...

Lehet valaki neonáci a nélkül is hogy nem ismeri az összes német történelmet és az összes Náci jelképet?

Figyelt kérdés
Vagyis ha valaki egyetért a Nácizmus (Nemzeti Szocializmus) összes elemével.De viszont nem ismeri az összes Náci jelképet és az egész Német történelmet.Meg az összes híres Náci életét.Attól még mondhatja magát Neonácinak ?
2011. aug. 18. 15:33
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:

Aya-chan

16 éves fiú vagyok.Akkor megnyugodtam.Nyugodt szívvel vallom magam Neonácinak.Vagyis Neonáci Punknak

2011. aug. 27. 07:24
 52/53 anonim ***** válasza:
7%

Nyugodtan! :) Egyébként én is 16 éves vagyok csak lány^^

Mondjuk amúgy szerintem elég érdekes is a története ennek a dolognak meg engem pl. a Nácik élete is érdekel, ezért utána szoktam nézegetni, de nem gyakran mert tudod mennyi hü.lyeséget összehordanak róluk.

2011. aug. 27. 11:56
 53/53 A kérdező kommentje:
Engem is érdekel.Én is utána nézek a mai napig nagyon sokszor.
2011. aug. 27. 12:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!