Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet valaki neonáci a nélkül...

Lehet valaki neonáci a nélkül is hogy nem ismeri az összes német történelmet és az összes Náci jelképet?

Figyelt kérdés
Vagyis ha valaki egyetért a Nácizmus (Nemzeti Szocializmus) összes elemével.De viszont nem ismeri az összes Náci jelképet és az egész Német történelmet.Meg az összes híres Náci életét.Attól még mondhatja magát Neonácinak ?
2011. aug. 18. 15:33
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy majd kinövöd. Mindenkinek vannak hülye korszakai 15 évesen.
2011. aug. 18. 17:37
 12/53 A kérdező kommentje:

Nem növöm ki.Amíg cigányok zsidók,niggerek,sárgák és egyéb emberi lénynek álcázott állatok léteznek addig ilyen maradok.És örökké ilyen maradok.Nem fogok beletörődni abba a sorsba hogy a saját hazámba lassan kisebbség vagyok.

Vagy talán te beletörődsz és becsicskulsz ezeknek a férgeknek ?

2011. aug. 18. 17:44
 13/53 anonim ***** válasza:
40%

A nácik az árja fajt tekintették felsőbbrendűnek. A magyar nem volt az.

Lehet tényleg nem ártana egy kicsit tanulmányozni az eszméd történetét.

A haza meg nem lehet kisebbségben. Oximoron, amit állítasz.

2011. aug. 18. 17:52
 14/53 A kérdező kommentje:
A Magyar nem árja faj ez igaz.De nem is kiirtandó.Olyan nép amit Hitler nem irtott volna ki hanem segített is nekünk.És Mi is neki.Hitler nem azt mondom hogy imádta a Magyar népet de összedolgozna velünk ma is.És nem itt tartanánk
2011. aug. 18. 18:02
 15/53 anonim ***** válasza:
jaaa, várjál, várjál, lehet hogy azt gondolod, hogy ettől te náci vagy, de ez így külső szemmel inkább a rasszizmus felé hajaz, ami nem jó. figyelj, egy dologban egyetértek, a cigányos dologban, a cigányok a menekült népeknek azon részéhez tartoznak, akiket ha beengedtek valahova, akkor a könnyebbik utat választották és semmit nem tettek annak érdekébe, hogy meghálálják ezt a tettet. nem tanulnak, lopnak, csalnak, a legkülönfélébb módszereket használják fel arra, hogy nulla munkával tudjanak megélni (példa kedéért vázolok egyy helyzetet, amit tényleg csinálnak: 13 éves cigány lány szül egy gyereket, akit 2 hetesen lead egy árvaházba, két hétre rá jön a 13 éves cigány lánynak a 35. unokanővére, aki felveszi a gyereket és mellé kap havi 30ezret, hogy tudja nevelni. a gyerek családon belül maradt? igen. nulla munkával keresnek megélhetést? igen. ennyit erről) szóval a legrosszabbak a cigányok, mert rettegésben tartják, azokat, akik országot adtak neki, és még ki is zsákmányolnak Minket, aminek lassan nagyon rossz vége lesz. de ennek sem az a megoldása, hogy írtsuk ki Őket. Ez nem megoldás, egyszerűen kivitelezhetetlen, mert a mai eszmék ilyet nem engednek, meg amugy is akármennyire nem szeretjük Őket, attól még ők is emberek, és ez embertelen cselekedet lennem, valamilyen más megoldást kell találni. na cigányokról ennyit, na arra akartam kilyukadni, hogy vannak, akiket okkal utálhatunk, de vannak olyanok, akik miatt nem értem milyen problémáid vannak. például a zsidók, hát Ők meg mit ártottak neked? a zsidókat az egész történelem során üldözték, ha valamilyen dolgot nem értettek az emberek, akkor azt rögtön a zsidókra kenték, áááá, szörnyű. na és a zsidók a menekülő népeknek pedig azon csoportjába tartoznak, akik, Jót is tesznek annak érdekébe, ha befogadják Őket. Tudtad, hogy a Világ "nagy tudósainak" 90% zsidó? Szóval Ők szerintem igenis tesznek az emberiség érdekében. ÁÁ, azt, hogy a feketékkel és az ázsiaiakkal meg tényleg mi problémád van.... szerintem Te csak hallottad valahonnan, hogy ezeket gyűlölni kell.... ez pedig nagyon nem jó, mert embertelen. Ennyi erőből köss bele az eszkimókba. Nem jövök itt majd azzal a szöveeggel, hogy világbéke, meg szeressük egymást, mert az ember alaptermészete miatt nem sok esély van arra, hogy ez létrejöjjön. de azt viszont elérhetnénk, ohgy tiszteljük egymást nemtől, kortól, származástól függetlenül. lehet, hogy egyszer létre fog jönni a "piece", de mindig lesz egy vki, aki nem ezt akarja, és tesz is az érdekébe, kell az ellentét mindenhova, nem lesz tökéleteset létrehzni. de tehetünk az érdekében, hihetetlen sok gond van, nem csak a világban, hanem akár leszűkíthetjük Magyarországra, először is ezeket a problémákat kellene megoldani. Aztán lehet, hogy a többi nemzet is tanulna tőlünk. Nagyon sok probléma van, amit nem akarnak belátni az emberek vagy csak jobban fel kéne világosítani őket, de senkisem tesz ezen porblémák megoldásának érdekében. Na, nem akarlak megváltoztatni, ha ez az életed értelme, akkor legyél ilyen, csak rá akartam világítani, hogy amíg abban hiszünk, hogy ha más emberekre kennyük a világ problémáit, addig Te is azok közé fogsz tartozni, akik nem tesznek semmit a megoldásuk érdekében.
2011. aug. 18. 18:16
 16/53 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Náci.Mivel a Nácik Németek voltak én meg Magyar vagyok
2011. aug. 18. 18:25
 17/53 anonim ***** válasza:
40%
Neked kicsit sem gyanús, hogy valaki alkot egy elméletet arról, hogy pont az ő népe a legkülönb? Véletlenül pont abba született bele? És ezek után egy gyilkos háborúba sodorja az országát, és nekiáll iparosítva kiirtani embereket. Mert az annyira felsőbbrendű dolog.
2011. aug. 18. 18:29
 18/53 anonim ***** válasza:
Demokraták meg Görögországban vannak csak.
2011. aug. 18. 18:30
 19/53 A kérdező kommentje:

Zsidók irányítják az egész világot.Pénzforgalmat,médiát mindent szinte.És a Zsidók szemébe a Fehér ember az Gój.Akiket meg lehet lopni alázni bármit.De a Fehér ember vagyis a Gój nem tehet velük semmit.

És ezek nem emberek.Ki kéne őket irtani kivétel nélkül.Akkor nem lenne ilyen probléma

2011. aug. 18. 18:30
 20/53 A kérdező kommentje:

Niggerekkel mi a baj? Olyanok mint a cigányok.Élősködő férgek ők is.Amerikában pl ők követik el a bűncselekmények 85% át.

Meg Afrikában pl sok sok nigger ölt meg fehér embereket.Ezért tömörültek pártba az Afrikánerek vagyis a Búrok.Fehér afrikaiak.

2011. aug. 18. 18:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!