Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet valaki neonáci a nélkül...

Lehet valaki neonáci a nélkül is hogy nem ismeri az összes német történelmet és az összes Náci jelképet?

Figyelt kérdés
Vagyis ha valaki egyetért a Nácizmus (Nemzeti Szocializmus) összes elemével.De viszont nem ismeri az összes Náci jelképet és az egész Német történelmet.Meg az összes híres Náci életét.Attól még mondhatja magát Neonácinak ?
2011. aug. 18. 15:33
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
40%

A 30-as évek végére a nácik irányították Németországot. A pénzforgalmat, a médiát, mindent. Azt hirdették, hogy az alacsonyabbrendű népeket ki lehet fosztani, ami ellen azok nem tehetnek semmit.

Még mindig nem érzed a náci ideológia groteszk humorát? Azzal vádolnak meg egy népcsoportot, amire maguk készülnek.

2011. aug. 18. 18:41
 22/53 A kérdező kommentje:
Így van.Az alacsonyabb rendű népet.Vagyis a szolganépet.Pl zsidók,Arabokstb.A Magyar nem volt szolganép.Magyar az egy elfogadható nép volt.
2011. aug. 18. 18:44
 23/53 A kérdező kommentje:
Amúgy miért lennék Náci? Azért mert egyetértek a Náci ideológia minden elemével akkor szerinted én náci vagyok ?
2011. aug. 18. 18:45
 24/53 anonim ***** válasza:
40%
Így van. Tehát a nácik pontosan arra törekedtek, amivel a zsidókat vádolták. Tehát ők is alacsonyabbrendű nép, mert felsőbbrendű nem tenne ilyet. QED.
2011. aug. 18. 18:45
 25/53 anonim ***** válasza:
50%
Nem, tényleg abszurd azt mondani rád, hogy náci vagy. :)
2011. aug. 18. 18:46
 26/53 A kérdező kommentje:

Fehér nép a felsőbbrendű faj.Az összes többi rabszolga.Tönkretesznek mindent.

És ne hívjatok Nácinak mert attól hogy egyetértek a Náci ideológiával és úgy is gondolkodok nem vagyok Náci

2011. aug. 18. 18:49
 27/53 anonim ***** válasza:
40%

Az vagy. A kérdésben is azt kérdezed neonáci vagy-e. A neonáci az azért még náci.

A fajelmélet abszurditását pedig nem itt fogjuk megvitatni úgy sem. Gondolom te is Távol-Keleten gyártott eszközökön írod, amit írsz. Készülj, mert a fehér felsőbbség szép lassan a múlté lesz. ;)

2011. aug. 18. 18:59
 28/53 A kérdező kommentje:

Igen kérdeztem hogy Neonáci vagyok e.Senki nem válaszolt.És a Neonáci az a Új Náci.Én alapból nem lehetek Náci mivel Nem vagyok Német.

És Te ennek örülsz hogy a Fehér faj kihaló félben van ?

2011. aug. 18. 19:03
 29/53 anonim ***** válasza:
Úristen, te beteg vagy, najó hány embert szedjünk még össze, akik összefüggő, értelmes mondatokban elmondja, azt, amit meg akarunk értetni veled? egyszerűen nem vagy képes felfogni a mondanivalónkat, elvakít a sötét téveszméd, és emiatt a Te eszméid ellen való dolgokat eltaszítod
2011. aug. 18. 19:45
 30/53 anonim ***** válasza:

Namost, ha "Náci" csak "Német" lehet, akkor "Neonáci" csak "Neonémet" lehet. Ha nem vagy az, akkor Neonáci sem vagy. :)

Amúgy ezt főleg a fasizmus és Olaszország vonatkozásában szokták játszani. Azt tudod, hogy minden politikai ideológia elnevezése görög vagy latin eredetű. Akkor demokraták csak Görögországban vannak, ugye? A liberalizmus pedig 1500 éve kihalt?

2011. aug. 18. 19:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!