Párizs tényleg veszélyes város?
Szia!
Én mondjuk nem élek ott vagy ilyesmi, csak turistaként voltam arra sokszor, de nekem nem tűnt veszélyesnek!
Mondjuk mit értesz egyáltalán veszélyesnek?
Eléggé vegyes a nép, úgy, mint itthon, szóval szerintem épp csak annyira veszélyes, mint itthon vagy bárhol máshol európán belül!
Az előző vagyok.
Londonban már többször is jártam -éltem is ott egy ideig- ilyesmit még ott sem tapasztaltam. Hozzá kell tenne, hogy engem nem raboltak ki Párizsban, bár nagyon figyeltem, ugyanis egy barátom figyelmeztetett, hogy az ők, a három napos párizsi vakációjuk alatt 3! rablást is láttak (értsd. állarcban, fényes nappal, motoros banda kitépi a táskát a kezedből). Na, én ilyesmit nem láttam, igaz nagyon sok volt a rendőr. De pl. a feketék állandóan molesztáltak, kéregettek. A Montmartre-ról egyenesen menekültem, amikor a Sacre Coeur alatt a fekete majmok szinte erőszakkal próbálták a saját maguk által kötött karkötőt rámsózni. Azok pl. nagyon durvák voltak! Az egyik srácot pl. a csuklójánál fogva ráncigálták. Volt olyan eset, amikor a RER-re felszállva rajtam kívül mindenki fekete volt (voltunk kb 15-en a kocsiban). Némelyik jól öltözött, de többen kifejezetten csövesek, akik két megállón keresztül méregettek.)
Én iszonyatosan nagyot csalódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!