Kezdőoldal » Utazás » Európa » Párizs tényleg nagyon veszélye...

Párizs tényleg nagyon veszélyes város? Melyek azok a viszonylag olcsó külvárosok, ahol azért mégis biztonságban lehet élni?

Figyelt kérdés
pl. Boulogne-Billancourt milyen élni? veszélyes? drága?
2010. okt. 31. 08:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak este fele veszélyes.

Egyébként nem tudom bocsi,de erre én is kíváncsi lennék:S

2010. okt. 31. 09:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
párizs közbiztonsága jobb mint budapesté...
2010. okt. 31. 09:03
 3/7 A kérdező kommentje:
de a külső kerületek nagyon veszélyesek nem? és nyilván csak ott tudnék először bérelni lakást :/
2010. okt. 31. 09:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

háát... na jo az lehet.. én csk egy hétig voltam ott, a belvárosban tényleg semmi baj nem volt, bár azt mondták a lopások nagyon gyakoriak, de más nem.

Külvárosi részen laktunk mi is, ott valóban volt egykét forma akik ijesztőek votlak, de nem történt semmi.

2010. okt. 31. 09:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

,, Este egyedül ne mászkálj a Bois de Boulogne környékén, veszélyes. Általában több olyan kerület is van Párizsban, ahol este nem jó egyedül mászkálni (ezek persze inkább a külsőbb kerületek), ezekről utazás előtt, vagy ott helyben érdemes külön érdeklődni a helyiektől."

[link]

itt találtam.

,,Éjszaka a párizsiak szerint veszélyes a közlekedés. Nők ne járkáljanak éjfél után egyedül a metróaluljárókban – tanácsolták többen is."

[link]

2010. okt. 31. 09:12
 6/7 anonim válasza:
100%

Akkor Budapestre keres rá!

"A nap 24 órájában nagyon nagyon vigyázz bárhol is vagy, különös tekintettel Pestre, mert 200Ft-ért simán megölnek."

2010. okt. 31. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:
67%

A turisták által látogatott helyeken max. zsebtolvajlás, de velem még ez sem fordult elő.

A lakás, meg teljesen egyszerű: ahol nappal sem szeretnél lakni, mert lepusztult, legettósodott és főleg színeseket látsz, oda akkor se menj lakni, ha ingyen kínálják!

2010. okt. 31. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!