Futni szeretnék, de ahol én lakom, ott nincs rá lehetőség (rossz környék, veszélyes a város), nincs konditerem, futópadot nem tudok venni, nincs rá pénzem. Hogyan oldhatnám meg? Hol fussak? Az udvarunk elég kicsi.
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 21:21
1/9 anonim válasza:
Merre laksz?Csak van valami park a közelben...
2/9 A kérdező kommentje:
Van park, persze, sőt, sportpálya is. Amellett meg a c. putri végig... emiatt nem akarok odamenni... Elég veszélyes emberek, nem idén barnult arcok, ha érted... Félek, na, ez van...
2010. jún. 1. 21:32
3/9 Mondeo válasza:
próbálj meg korán reggel menni, akkor talán nincsenek sokan az utcán, és reggel jót tesz a friss levegő( az mindig jót tesz). de ha még így se mersz elemnni, akkor próbálj ki valami otthon is végezhető edzéstervet pl air alert vagy valami könnyebet is akár
4/9 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Helybenfutás, szökdécselés, térdemelgetés, rúgás fejre, (szúrás hasba) stb.
Én is kocsival járok futni egy sportpályára :-)
5/9 anonim válasza:
aha, korán reggel nincsenek mi? a francokat, reggel 5 kor is kint álnak.
6/9 anonim válasza:
Hát ha rossz a környék akkor lesz lehetőséged futni, és legalább jó motivációt is kapsz :D
7/9 A kérdező kommentje:
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:46
Ez nagyon igaz:) Ez tényleg jó motiváció :)
2010. jún. 2. 12:04
8/9 anonim válasza:
Szerintem tekerj ki bicajjal valami biztonságosabb környékre, aztán fussál ott.
Amúgy én futáskor érzem magamat leginkább biztonságban, még a gázosabb környéken is, hiszen akkor nincs nálam semmi érték. Ha beszólogatnak, márpedig beszólogatnak, elengedem a fülem mellett.
9/9 anonim válasza:
tegnap 21:46:
Környéke válogatja. Van ahol mind akkora alkoholista, hogy 8-kor már elterül, és 5-kor már issza az első felest, ott meg pont a 9-10 óra a legalkalmasabb időpont a futásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!