Miért nem akar a huszonéves öcsém rövidnadrágot felvenni nyáron?
De hadd főjön enged neki! Én is utálnám, ha beleszólnának az öltözködésembe! Az nem lehet, hogy nincs rövidebb nadrághoz való cipője?
Ja és a pap csak ne járjon rövidbe! Nálunk a pap mindenhova hosszúba jár!
10:27-es voltam
14:04-es csak fekete ruháim vannak! Semmi más! térd felet végződő nadrágom nincs, térdig érő pedig csak a fürdőruhám.
Pólóban pedig ami épp hogy csak a könyököm felet végződik, vagy az alatt olyat hordok!
10:27-es voltam
(ja és egy szóval nem mondtam, hogy feketét vegyen)
nem mindegy mit vesz fel? komolyan, ebbe miért kell beleszólni?
békén kell hagyni, most már csak azért sem vesz fel rövidet, mert ez nektek annyira fontos
egyébként szerintem megszokás kérdése
biztos fura érzés, ahogy a szellő fújja a lábát
most már látom mi a baj:
a falu
ha valaki kicsit más mint a többi, nem béget együtt a nyájjal, mindjárt közellenség
Szerintem lehet hogy szégyelli a lábát vagy a erős szőrzetet a lábán vagy akármi miatt (pl vékonyak vagy valami) és lehet emiatt valaki beégette valamikor.
Vagy most lehet viccesen fog hangzani de lehet túl nagy a nemi szerve és nem tudná hova rakni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!