Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem akar a huszonéves...

Miért nem akar a huszonéves öcsém rövidnadrágot felvenni nyáron?

Figyelt kérdés
Többen vagyunk fiútesók, mindnyájan rövidben nyomjuk nyáron, egyedül a középső öcsém nem hajlandó felvenni rövidnadrágot. Pedig mindennap próbáljuk többen is rábeszélni. Még otthon is hosszúnadrágban van. Mi lehet ennek az oka? Az alakjával semmi baj, nem kövér, nem alacsony, teljesen átlagos, rendes. Nem értjük ezt a heppjét.
2011. aug. 17. 09:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nem jön ide, de egy pap miért ne hordhatna 40 fokban ugyanúgy rövidnadrágot? Nem arról van szó, hogy úszógatyában tart misét, csak nem akar megfőni :D
2011. aug. 17. 10:30
 12/21 A kérdező kommentje:
Ha már elkanyarodtunk a főcsapástól, megjegyzem, a pap normális papi ornátusban mond misét a templomban, de ha a faluban járkál, boltba megy, beteget látogat, pólóban és sima térdnadrágban van. Nincs is ezzel semmi baj, jó ez így. Az öcsém meg fő szegény a földig érő hosszúgatyában.
2011. aug. 17. 11:31
 13/21 anonim válasza:

De hadd főjön enged neki! Én is utálnám, ha beleszólnának az öltözködésembe! Az nem lehet, hogy nincs rövidebb nadrághoz való cipője?

Ja és a pap csak ne járjon rövidbe! Nálunk a pap mindenhova hosszúba jár!

10:27-es voltam

2011. aug. 17. 12:19
 14/21 anonim válasza:
Nem lehet hogy, túl szőrös a lába és ez fruszrálja? mert nekem van olyan ismerősöm aki 40 fokos hőségben fekete hosszú nadrágban jár!
2011. aug. 17. 14:01
 15/21 anonim válasza:
10:27 es miért ne járhatna egy pap rövid nadrágba? neki is ugyan úgy melege van! Akkor öltözz fel te is hosszú fekete ruhába és járkálj úgy 40 fokba! Aztán majd rájössz!
2011. aug. 17. 14:04
 16/21 anonim válasza:

14:04-es csak fekete ruháim vannak! Semmi más! térd felet végződő nadrágom nincs, térdig érő pedig csak a fürdőruhám.

Pólóban pedig ami épp hogy csak a könyököm felet végződik, vagy az alatt olyat hordok!

10:27-es voltam

(ja és egy szóval nem mondtam, hogy feketét vegyen)

2011. aug. 17. 14:59
 17/21 anonim ***** válasza:

nem mindegy mit vesz fel? komolyan, ebbe miért kell beleszólni?

békén kell hagyni, most már csak azért sem vesz fel rövidet, mert ez nektek annyira fontos

egyébként szerintem megszokás kérdése

biztos fura érzés, ahogy a szellő fújja a lábát

2011. aug. 19. 17:10
 18/21 anonim ***** válasza:

most már látom mi a baj:

a falu

ha valaki kicsit más mint a többi, nem béget együtt a nyájjal, mindjárt közellenség

2011. aug. 19. 17:12
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet hogy szégyelli a lábát vagy a erős szőrzetet a lábán vagy akármi miatt (pl vékonyak vagy valami) és lehet emiatt valaki beégette valamikor.

Vagy most lehet viccesen fog hangzani de lehet túl nagy a nemi szerve és nem tudná hova rakni :)

2011. aug. 19. 18:29
 20/21 A kérdező kommentje:
Egyik feltevés sem igaz. (Tesója vagyok, tudom.) Reggelente, amikor öltözik, szoktam látni a lábát, teljesen normális, nem vékony, sőt: formás és izmos, állítom, hogy négyünk közül neki vannak a legjobb lábai, mégsem vesz fel rövidnadrágot.
2011. aug. 19. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!