Mi a véleményetek a ducibb lányokról, akik rövidnadrágot, miniszoknyát vesznek fel?
Van olyan duci csaj, akin kifejezetten szexisen áll. Jobban, mint pld. egy hosszú fekete nadrág. Ezeket a ruhadarabokat viselni is tudni kell. És ha ízlésesen van rajta az a miniszoknya, vagy rövidnadrág (nincs kint a fél feneke, és a hájat nem szorítja el), akkor igenis jól is tud nekik állni! :)
Én irigylem őket. Én soványabb vagyok, de föl nem mernék ilyesmiket venni... :( Nekem sok bajom van magammal. És tök jó annak, aki büszkén, bátran, gátlások nélkül, ízlésesen fel tudja vállalni önmagát!
Azért az első képen is elég dagadtak!
A lényeg szerintem, hogy legyen önkritikája az illetőnek. Ha tényleg olyan dagadt, hogy lógnak róla a zsírpárnák, akkor ne a legminibb szoknyát és ne a legrövidebb gatyát vegye fel szerintem.
az első képen egyáltalán nem dagadtak....
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!