Hogyan csináljak egy igazi "csajos estét"?
Figyelt kérdés
Egy barátnőm ma nálam alszik és szeretnénk egy olyan pizsi-party szerű estét, mint az általánosban volt:) nem tudom mivel dobhatnánk fel a hangulatot. Valami vicces, szórakoztató játékot szeretnénk játszani, de azért nem pont társasjátékozni. Körömfestés meg ilyesmi kizárva. Abból azért kinőttünk és a filmezés is unalmas szerintem. Ötletek?:)
19/lány
2011. aug. 12. 15:58
1/4 anonim válasza:
nos..:D
Az én fejjemel pont arra gondoltam ami ki van zárva...:D
Nos, mondjuk üvegezés?
Esetleg, ha már alkhololt ihattok : pl: fürödtél ma : Igen (két korty pálinka) Nem (Egy korty pálinka) :D
2/4 anonim válasza:
Pld:Hívjatok át engem.Vicces és szórakoztató vagyok.
17/F
3/4 A kérdező kommentje:
Szivesen látunk 2. válaszoló. A gond csak az, hogy szerintem nem érné meg neked, hogy idáig elgyere, hacsak nem vagy Romániai:)
2011. aug. 12. 16:16
4/4 anonim válasza:
Hát sajnos nem vagyok romániai.De biztos jó lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!