Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi történik a halál után?

Mi történik a halál után?

Figyelt kérdés
Ti miben hisztek? Hogy vélekedtek erről?
2011. aug. 8. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Hát erről sok elméletem van :DD

1. semmi, szóval agyműködés megáll, az elektromosság is szépen eltűnik, és megszűnsz.. hihetetlen de igaz.

2. aztán lehet olyan is, hogy tényleg van menny pokol, :D és a lelked oda kerül, vagy egyszerűen egy helyre, ahol a tudatod él, és ott vagy..

3. én hiszem a reinkarnációban is kicsit, szóval meghalsz, és a tudatod, "létezésed" átkerül egy másik testbe, ami épp akkor született, mikor meghaltál, csak mivel, új testben vagy és új "tiszta" agyal, így nincsenek emlékeid, mint az elöző testedben, amik ott maradtak..

Szóval ilyenek :D mind saját kitalálás..:)

2011. aug. 8. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Elsö: Saját kitalálás? Ezeket mindenhol lehet olvasni... Mindenkinek eszébe jutottak már ezek a lehetöségek.

A poklos és mennyes viszont elég nagy hülyeség.

2011. aug. 8. 19:13
 3/5 anonim ***** válasza:
halál után nincsen semmi
2011. aug. 8. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:
A Nyugati Pályaudvar következik.
2011. aug. 9. 01:25
 5/5 anonim válasza:
100%
sztem semmi ha egyszer meghalunk akkor enyi vege mindenki dumal hogy menyorszagba meg pokolba kerulunk vagy hogy reinkarnalodunk meg szellemkent nagy baromsag az egesz gondojatok csak bele testunk megszunik letezni eltemetnek a koporsoban pedig egyer csak nem marad mas utannunk csak csont eszeru a magyarazat minden csak fizika gondojatok csak bele mi volt szuletesed elott ? valasz SEMMI nem leteztel na ez van a halal utan is SEMMI csak az marad utannad amit az eletedben elertel es hatrahagyrtal a vilagnak hogy emlekezzenek rad mas SEMMI nekem ez a velemenyem ( Bocsanat az ekezetek hianya miatt)
2011. szept. 22. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!