Szeretnék olyan képet szerezni ami myvipen mostanában divat, vkinek esetleg van ien képe? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
vipen páran ki szoktak rakni 1 képet amin az áll h "írd meg kommentben a számot h mit szeretnél csinálni velem"
nagyon kellene ien kép ha vki tudna segíteni h honnan szerezhetnék megköszönném.^^
csak ne csajos legyen
17/F
2009. ápr. 10. 17:04
11/12 anonim válasza:
Nekem meg már nincs is Myvip-em, mert nem ér az egész semmit.
Gondolkodom, hogy az IWIW-ről is lépek.
Szerintem ezek mind ilyen, tárd ki magad, hogy letudjunk nyomozni, oldalak.
12/12 anonim válasza:
[link] - vki kérte, addig-addig keresgéltem, míg megtaláltam. :)
A legegyszerűbb módja pedig az, ha fogsz egy jól sikerült képet, vagy amelyiket szeretnéd, és beteszed paintbe, ott pedig tudsz írni rá, mert van olyan funkció. [abc] vagy vmi ilyesmit kell keresned. Beírkálod, és láss csodát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!