Miért divat mostanában, hogy lányok a suliban úgy köszöntik egymást, hogy odamennek, és arcon puszilják a másikat? Miért nem lehet egy sima köszönéssel, vagy kézfogással lerendezni a dolgot?
Szerintem ez kedves gesztus a lányoknál. Nem csak a suliban csinálják, én már nem vagyok iskolás, de a koleganőimmel is így köszöntünk egymásnak, meg a barátnőimmel is így szoktunk, azokkal is, akikkel inkább csak egy társaságban vagyunk, nem kell ahhoz kebelbarátnőnek lenni. A mi társaságunkban minden lány puszit ad egymásnak, meg a fiúknak is. Persze a fiúk egymásnak nem. Sőt, nálunk három puszi van :))) Mert a társaságban sok a punk meg a rocker.
Amúgy nem tudom, miért van ez így, de azt se, hogy a fiúkat ez miért zavarja. Szerinem ez kedves. Ja, és nem vagyok tini, 22 éves vagyok.
Higgyétek el, később nem lesz nyűg, az ember örül a barátainak, mert már nem lesz együtt velük minden nap!
Viszont annál rosszabb lesz, hogy minden új bemutatott fiúnak puszit kell adni, ha éppen izzadt a táncolástól, ha bűzlik a piától, ha nem is igazán szimpatikus, stb. Úgyhogy idővel leszokik az ember a puszik dobálásáról :)
Valóban már régen is így volt, nálunk a divatozás abban rejlett, hogy ki hány puszit ad (kettő vagy három), és hogy a fiúk is kapnak-e (persze csak a jóbarátok). Azért én már régi motoros vagyok, már 29... és néha hiányoznak a pusziszkodós idők :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!