Meghalt a bátyusom. Nekem is kell gyászolni? 13 éves vagyok.
Hát nem nagyon szeretted a kutyád,ha fel kell ilyen kérdést tenned.
Nekem amikor meghalt,én nagyon szerettem,és fájt a hiánya.Gyászoltam..
Ha nem éreztél iránta semmit,és neked csak egy kutya volt mint mondjuk Kovács Peti kutyája a szomszédból akkor ne gyászold.
Bátyuson a nagybátyádat érted? Tehát anyukád vagy apukád testvére?
Nagyban függ attól, milyen viszonyban voltatok, de abból, hogy a kérdést feltetted, azt gondolom, nem lehetett túl szoros a kapcsolatotok.
13 évesen már azt gondolom, a temetésre természetesen el kell menned, megfelelően feketébe öltözve. Ha nem állt túl közel hozzád, akkor ennyi. Viszont ha anyukád vagy apukád (akinek a testvére volt) mély gyászban van, ha őt nagyon megviselte a halála, azt fontos tiszteletben tartanod. Értem ez alatt azt, hogy mostanában nem hívod át a barátaidat nagy "ramazurit" csapva nálatok, ugyanígy nem mész te sem most a haverodhoz bulizni, mert ez a gyászoló családtagodat bánthatja. Ha a lelkedben nem gyászolsz, az a Te dolgod, de ha a családod igen, azt tartsd tiszteletben. Feketében járnod nem kell.
első vagyok..Bocsánat..kutyát olvastam..bátyusom helyett..
Ne vedd figyelembe az első írásomat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!