Találtatok már az utcán, vagy valahol pénzt? Ha igen, mennyit? Mennyi volt a legnagyobb összeg?
Én egyszer találtam a buszon 112.500ft-ot.Aztak*va mondom.Alig voltak a buszon,és akik voltak mind elöl ültek.Én meg mindig hátra szoktam ülni ha van rá lehetőség,és szerencsére akkor volt.
17/F
Fontos, hogy ne lássa senki. Úgy jártam, hogy 100Ft volt még az automata visszaadójában az enyémen kívül a 4-6-osnál, és úgy vettem el. De ezt más sokan észrevették és otthagyták, de erről nem tudtam, és sokan álltak körülötte, de távolabb. Végül utánamjött valaki, feltehetőleg civil rendőr és lefényképezett: értsd FÉNYKÉP, tehát analóg, nagy vakuval villanó. Gyanítom meg
volt játszva. Eredeti gázvakus fényképtől feltáskásodik és feldagad az arcod kb 3-4 napra, tehát mindenki látja,
hogy te csináltál valamit.
Külföldön amúgy akár 1 cent földről való felvételéért is kemény bilincselés jár ha látják, pedig van bőven: 1-2 cent, illetve 50 cent is gyakran automaták környékén,
persze több a kamera is. 50 centért betöri a fejedet a rendőr.
Ha valaki talál eurót, arról annyit, hogy ha automatából
vették fel, akkor a sorszáma alapján egyértelműen meg lehet mondani, hogy ki vette fel.
Magyarországon nem egyszer fordult elő, hogy a buszmegállóban álló ember felvett egy csavart vagy egyéb
leesett alkatrészt, és lányok hívták a rendőrséget úgy,
hogy nem is lehetett hallani, majd végül bevitték rendőrautóval. Mert meggazdagodik belőle a senki, ezt mondták.
Én is elgondolkodtam rajta, hogy összeszedem őket, de rájöttem, hogy darabjáért lehajolni nem éri meg, mert
tönkremegy a gerinced, nem éri meg az 1 centért sem.
100 lehajlás 1 euróért, 50 lehajlás 1 euróért 2 centjével.
Háát...ha épp fogyni akarsz. Másrészt a földön összeszed
egy csomó bacit.
Arannyal vigyázz, van hogy batman. Van, hogy batman, akkor
is ha nincs ott semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!