Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Találtatok már az utcán, vagy...

Találtatok már az utcán, vagy valahol pénzt? Ha igen, mennyit? Mennyi volt a legnagyobb összeg?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 23:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én pénzt ritkán, de aranyat nagyon sűrűn találok. Pecsétgyűrűk, vastag láncok, kb. félévente biztos találok ilyen 20-30e Ft értékben aranyat :)
2011. aug. 5. 00:22
 22/29 anonim válasza:
egy bolt előtti bicikliben egy tízezrest, csak megvártam amíg kijött a tulajdonosa. onnan tudom, hogy ő volt a tulaj, mert le volt lakatolva.
2011. aug. 5. 02:30
 23/29 anonim ***** válasza:

Én egyszer találtam a buszon 112.500ft-ot.Aztak*va mondom.Alig voltak a buszon,és akik voltak mind elöl ültek.Én meg mindig hátra szoktam ülni ha van rá lehetőség,és szerencsére akkor volt.

17/F

2011. aug. 5. 11:48
 24/29 anonim ***** válasza:
úristen :O :D máker vagy utolsó xd
2011. aug. 5. 13:33
 25/29 A kérdező kommentje:
az igen :D
2011. aug. 5. 15:31
 26/29 10inchhero ***** válasza:
Egyszer találtam Debrecen főterén 185 eurót egy tokban (minden irat nélkül, különben leadtam volna 0=]) Egy évre rá pedig a Nagyerdőn egy húszezrest egy parkolóban.
2011. aug. 5. 18:47
 27/29 anonim ***** válasza:
Árokban, járda mellett bokorban, talán 1 vagy 2 ezres volt a legnagyobb.
2011. aug. 7. 19:52
 28/29 anonim válasza:
35%

Fontos, hogy ne lássa senki. Úgy jártam, hogy 100Ft volt még az automata visszaadójában az enyémen kívül a 4-6-osnál, és úgy vettem el. De ezt más sokan észrevették és otthagyták, de erről nem tudtam, és sokan álltak körülötte, de távolabb. Végül utánamjött valaki, feltehetőleg civil rendőr és lefényképezett: értsd FÉNYKÉP, tehát analóg, nagy vakuval villanó. Gyanítom meg

volt játszva. Eredeti gázvakus fényképtől feltáskásodik és feldagad az arcod kb 3-4 napra, tehát mindenki látja,

hogy te csináltál valamit.

Külföldön amúgy akár 1 cent földről való felvételéért is kemény bilincselés jár ha látják, pedig van bőven: 1-2 cent, illetve 50 cent is gyakran automaták környékén,

persze több a kamera is. 50 centért betöri a fejedet a rendőr.

Ha valaki talál eurót, arról annyit, hogy ha automatából

vették fel, akkor a sorszáma alapján egyértelműen meg lehet mondani, hogy ki vette fel.

Magyarországon nem egyszer fordult elő, hogy a buszmegállóban álló ember felvett egy csavart vagy egyéb

leesett alkatrészt, és lányok hívták a rendőrséget úgy,

hogy nem is lehetett hallani, majd végül bevitték rendőrautóval. Mert meggazdagodik belőle a senki, ezt mondták.

Én is elgondolkodtam rajta, hogy összeszedem őket, de rájöttem, hogy darabjáért lehajolni nem éri meg, mert

tönkremegy a gerinced, nem éri meg az 1 centért sem.

100 lehajlás 1 euróért, 50 lehajlás 1 euróért 2 centjével.

Háát...ha épp fogyni akarsz. Másrészt a földön összeszed

egy csomó bacit.

Arannyal vigyázz, van hogy batman. Van, hogy batman, akkor

is ha nincs ott semmi.

2013. jún. 30. 23:08
 29/29 anonim válasza:
Mint Bendegúz, én is találtam egy 'butyellárist', de ebben csak néhény idegen papírpénz volt...
2021. febr. 14. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!