Találtatok már az utcán, vagy valahol pénzt? Ha igen, mennyit? Mennyi volt a legnagyobb összeg?
Nekem 7000 volt a legtöbb, suliban találtam, mai nap meg 2000ret kutyasétáltatás közben :D
bnőm meg egyszer egy kínai bolt öltözőjében talált egy pénztárcát amibe minimum 45000 volt:D
szar a memóriám,de a legutóbbi amire emlékszem,az volt hogy német órán találtam pont az én padom mellett egy 200-ast ... erre én segg még felkiáltotam hogy Dejó találtam 200 forintot!!!:B
erre az osztálytársam elkezdett velem veszekedni hogy az az ő pénze csak leejtette,persze ... ismerem azt a csajt,mindig ezt csinálja,ha valaki talál valami pénzt,máris ráfogja hogy az az övé csak leejtette! -.-'
13L
Én pénzből csak apróbbakat találtam utcán, 100-ast, 200-ast.
De tavaly télen Bécsben a nagy hóban, találtam egy arany karkötőt :D Lementem az utcára a lakásból, nézem, mi csillog ott a hóban, hát egy karkötő volt :DDD Örültem is neki :D
Én egyszer 7-8.-as koromban elmentem nyáron egy kis butikba venni egy halásznadrágot :D anyuci adott rá pénzt :) Kb 6000 volt a nadrág. Mikor felpróbáltam tök jól állt meg minden,megvettem. Hazamentem és észrevettem,hogy a zsebébe van egy ezres :D 14 évesen ez nagy szó volt,hogy "héé van egy ezresem:D "
24n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!