Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Találtatok már az utcán, vagy...

Találtatok már az utcán, vagy valahol pénzt? Ha igen, mennyit? Mennyi volt a legnagyobb összeg?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 23:18
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
Nekem tavaly talált apám egy padon egy pénztárcát,először szétnézett,hogy nincs-e valaki a közelben,hogy visszaadhassa...de nem látott senkit,ezért hazahozta...kinyitottuk és volt benne 50.000 FT!!! És pont akkor amikor nagy szükségünk volt a pénzre :P
2011. aug. 4. 23:41
 12/29 A kérdező kommentje:

Nekem 7000 volt a legtöbb, suliban találtam, mai nap meg 2000ret kutyasétáltatás közben :D

bnőm meg egyszer egy kínai bolt öltözőjében talált egy pénztárcát amibe minimum 45000 volt:D

2011. aug. 4. 23:51
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
A west endben a földszinten találtam a j press előtt. Mentem és egyszer ócsak ott volt egy köteg pénz. Felvettem, körülnéztem h keresi-e vki, de kb 2 millió ember kavargott körülöttem, ahogy az rendesen lenni szokott, így eltettem. Tanulság: ne tartsátok zsebben a pénzt! Vagy nyugodtan, hátha arra járok :D
2011. aug. 4. 23:53
 14/29 anonim ***** válasza:
legnagyobb 1500 hazafele. vettem belőlle egy hajvasalót xd
2011. aug. 4. 23:55
 15/29 A kérdező kommentje:
haha :D Amúgy igen, azt bírom hogy 6000 ember van körülöttem, és pont één találom meg :O Suliban is így volt..mindenki ment órára, mentünk a lépcső fele, sneki nem vette észre, át sétáltak rajta..pont lenéztem és mintha egy 5000res lenne :D ösztönből felkaptam aztán vártam mikor szólnak utánam h héééé, de nem történt meg..aztán jobban szemügyre vettem és hopp még egy 2000res:D
2011. aug. 4. 23:56
 16/29 anonim ***** válasza:

szar a memóriám,de a legutóbbi amire emlékszem,az volt hogy német órán találtam pont az én padom mellett egy 200-ast ... erre én segg még felkiáltotam hogy Dejó találtam 200 forintot!!!:B

erre az osztálytársam elkezdett velem veszekedni hogy az az ő pénze csak leejtette,persze ... ismerem azt a csajt,mindig ezt csinálja,ha valaki talál valami pénzt,máris ráfogja hogy az az övé csak leejtette! -.-'

13L

2011. aug. 4. 23:56
 17/29 A kérdező kommentje:
hát igen, az úgy szokott lenni, hogy az az enyéém! aha persze, majd pont.
2011. aug. 4. 23:58
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Én pénzből csak apróbbakat találtam utcán, 100-ast, 200-ast.

De tavaly télen Bécsben a nagy hóban, találtam egy arany karkötőt :D Lementem az utcára a lakásból, nézem, mi csillog ott a hóban, hát egy karkötő volt :DDD Örültem is neki :D

2011. aug. 5. 00:07
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer 7-8.-as koromban elmentem nyáron egy kis butikba venni egy halásznadrágot :D anyuci adott rá pénzt :) Kb 6000 volt a nadrág. Mikor felpróbáltam tök jól állt meg minden,megvettem. Hazamentem és észrevettem,hogy a zsebébe van egy ezres :D 14 évesen ez nagy szó volt,hogy "héé van egy ezresem:D "

24n

2011. aug. 5. 00:10
 20/29 anonim ***** válasza:
Ja és azrét furi,hogy volt a nadrág zsebében az ezres,mert nem turkáló volt a bolt :)
2011. aug. 5. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!