Mennyi pénzt illik adni a locsoló gyerekeknek?
egyetértek valahol 11: 31 essel. TÉnyleg ne a pénz miatt. Én a szomszéd kisfiút engedem ide, Ő 4 éves, neki élvezet az egész és játék, és ha kap csokit még jobb.
500-000 nél többet rokongyereknek sem adnék és nem az alábbi okok miatt.
szerencsére a felnőtt haverok sem ezért jönnek, dumcsizunk utána, sütizünk. El se várják.
Off :
És nem tudom ki mondta, hogy ,, nálatok akkor tényleg válság van, höö azzal ne szúrd ki a szemét" de ha ez az illető azt hiszi, hogy mindenki megengedhet magának locsolónként minimum ezret az jó világban él.
Mi nem vagyunk szegények, de anyukámnak hónapok óta nincs munkahelye, és élettársa is 40 % al kevesebb fizetést kap a válság óta. A keresztgyerekeinek szánt pár ezrest is valszeg kölcsönkéri. Én tudom, hogy ajándékot nem kapok, nem is kell, éppen emiatt, karácsonykor is elég volt egy ,,boldog karácsonyt" köszöntés és hogy Vele lehetek , és nem csinált hülyeséget, mert megalázva elküldték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!